Terminė pasta Darkflash DP7 1g
Išmanusis kištukas WiFi Gosund SP111 3680W 16A Tuya

Rainforest drėkintuvas Smartmi

154,90 €
Smartmi
036050
Yra prekyboje

Rainforest drėkintuvas Smartmi

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Smartmi Rainforest drėkintuvas, garuojantis drėkintuvas

Sukurkite sveiką ir saugią aplinką savo namuose. Bloga nuotaika, sausos akys ir oda – šios ir kitos problemos liko praeityje. Smartmi drėkintuvas turi 3 litrų talpos baką, kurio našumas yra 200 ml/h, todėl gali efektyviai dirbti iki 35 m2 plote. Be to, prietaisas turi skaidrias sieneles, kurios leidžia stebėti lietų imituojančius vandens lašelius. Be to, LED ekranas suteiks jums svarbiausią informaciją apie įrenginio veikimą. Be to, drėkintuvo veikimą palengvina programėlė Smartmi Link ir Apple HomeKit. Įrenginys taip pat veikia su „Hey Google“ ir „Amazon Alexa“ – naudodami paprastą balso komandą galite tinkinti jo veikimą.

7.jpg

Išmanusis drėkinimas

Smartmi Rainforest Humidifier naudoja garavimo drėkinimo technologiją. Tai reiškia, kad jame yra ventiliatorius, kuris į prietaisą įtraukia sausą orą ir verčia jį per filtrą. Tada į aplinką grąžinamas oras drėkinamas ir išvalomas nuo pagrindinių teršalų. Be to, jis negamina miglos – taigi galite būti tikri, kad nepakenks mediniams baldams. Kita vertus, drėkintuvo generuojami anijonai gerina nuotaiką ir koncentraciją.

10.jpg

Patogus vartotojui

Smartmi Rainforest drėkintuvas išsiskiria kruopščiai apgalvotu dizainu. Įrenginys turi LED ekraną, kuris informuoja apie pasirinktą darbo režimą, Wi-Fi būseną, drėgmės lygį bei vandens kiekį bakelyje. Be to, pagrindinius įrenginio komponentus galima nesunkiai išardyti ir išvalyti, o bako papildymas nesukels problemų ir užtruks tik akimirką.

6.jpg

Taršos filtravimas

Įrenginyje yra polimerinis filtras, kuris efektyviai išfiltruoja teršalus, apsaugo nuo bakterijų dauginimosi, pelėsių ir nemalonaus kvapo. Be to, galite jį nuplauti po tekančiu vandeniu.

13.jpg

Drėkinimas iki 15 val.

Drėkintuvas turi 3 litrų talpos vandens baką, kuris sumažina papildymo dažnumą. Dėl to vienu užpildymu jis veikia iki 15 valandų. Be to, norint įpilti vandens, jo nereikia išimti. Jo lygį papildysite per kupolinį ekraną viršuje. Kita vertus, LED ekranas pateiks informaciją apie vandens kiekį ir automatiškai nustos veikti, kai bakas bus tuščias.

1.jpg

Tylus veikimas

Smartmi Rainforest Humidifier veikia itin tyliai – jo triukšmo lygis yra ≤50 dB(A), todėl jums nereikės jaudintis dėl erzinančio triukšmo. Be to, atpalaiduojantis garsas leis jums nusiraminti, todėl jis puikiai tiks miegamajame.

11.jpg

Tinkinkite jo veikimą pagal savo poreikius

Drėkintuvas siūlo 3 veikimo režimus, todėl pateisins skirtingus vartotojo lūkesčius. Automatiniu režimu įrenginys automatiškai pritaikys drėkinimo intensyvumą prie aplinkos sąlygų, o Max režimu greitai ir efektyviai drėkins orą. Kita vertus, miego režimas leis atsipalaiduoti prieš einant miegoti.

17.jpg

Savaiminio išsivalymo režimas

Dar didesniam patogumui įrenginys turi savaiminio išsivalymo režimą, kurį įjungsite iš Smartmi Link programėlės. Tai išvalys įrenginį nuo nuosėdų ir šiukšlių nuo rezervuaro sienelių. Nebereikia susitepti rankų, užtenka kelių paspaudimų programoje.

8.jpg

Nuotolinis valdymas

Įrenginys veikia su Smartmi Link ir Apple HomeKit programėlėmis, todėl galite jį valdyti nuotoliniu būdu. Be to, drėkintuvas suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“, todėl norint įjungti įrenginį arba pasirinkti režimą tereikia paprastos balso komandos.

12.jpg

Įtraukta

  • Išmanusis garuojantis drėkintuvas
  • Adapteris
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Smartmi Modelis Atogrąžų miškų drėkintuvas Drėkinimo būdas Išgaruojantis Drėkinimo pajėgumas 200 ml/val. Rekomenduojama veiklos sritis iki 35 m2 Vandens bako talpa 3 L Spalva Balta Triukšmas ≤50 dB(A) Vardinė galia 7 W Vardinė įtampa 12 V Vardinė maitinimo įvestis 100–240 V~, 50/60 Hz, 0,3 A Belaidis ryšys Wi-Fi IEEE802.11b/g/n 2,4 GHz Suderinamumas Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit Programa Smartmi Link Darbo temperatūra 10–40 °C Santykinė oro drėgmė Ne daugiau kaip 80 % (esant 25 °C) Darbo režimai Didžiausias / automatinis / miego režimas  Svoris Maždaug 3,3 kg Matmenys ⌀220 x 422 mm
Smartmi
036050