Meebro dirželis X1/A1/Lite 2/A2/C3 Oranžinė
OpticShield Cygnett skirtas iPhone 14 Pro

„Smartmi“ garinamasis drėkintuvas 3

131,00 €
Smartmi
053415
Yra prekyboje

„Smartmi“ garinamasis drėkintuvas 3

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Smartmi garinamasis drėkintuvas 3

Sukurkite sveiką aplinką savo namuose. Smartmi Evaporative Humidifier 3 yra išmanusis drėkintuvas, kuriame naudojama garavimo technologija. Jis nesudaro kenksmingos rūko, todėl galite saugiai jį naudoti. Be to, jame yra 5 l talpos vandens bakas, todėl galite sumažinti papildymo dažnumą. Be to, galite jį valdyti balso komandomis arba programėle, o LED ekrane bus pateikta informacija apie įrenginio veikimo būseną.

12Smartmi/Evaporative-Humidifier- 3/6

Švarus, drėgnas oras

Įrenginys įsiurbia sausą orą ir praleidžia jį per ventiliatorių, panardintą į vandenį. Tada jis grąžinamas į aplinką be teršalų ir visiškai sudrėkintas. Smartmi Evaporative Humidifier 3 nesukuria kenksmingos rūko ir nepalieka šlapių dėmių ant baldų ar prietaisų. Todėl jis puikiai tiks naudotojams, kenčiantiems nuo viršutinių kvėpavimo takų ligų, kūdikiams ir pagyvenusiems žmonėms. Be to, jis neskleidžia ultragarso garsų, kurie gali kelti nepatogumų naminiams gyvūnėliams. Taip pat galite derinti drėkintuvą programėlėje Mi Home su kitais išmaniaisiais įrenginiais, pvz., ventiliatoriumi, oro valytuvu ar konvekciniu šildytuvu, kad užtikrintumėte maksimalų komfortą.

12Smartmi/Evaporative-Humidifier- 3/8

Tinkamas drėkinimo lygis

Nesijaudinkite, kad per dažnai pildysite vandenį. Išmanusis garinamasis drėkintuvas komplektuojamas su 5 litrų talpos baku, kurio užtenka apie 14 val. Be to, jo talpa yra 350 ml/val., todėl galėsite mėgautis nuolat drėkinamu oru. Be to, tikslus jutiklis realiu laiku tiksliai stebi drėkinimo lygį ir pagal jį automatiškai koreguoja įrenginio veikimą.

12Smartmi/Evaporative-Humidifier- 3/4

Paprastas ir patogus valdymas

Valdykite įrenginį naudodami „Mi Home“. Programėlė leidžia įrenginį valdyti nuotoliniu būdu, todėl jums net nereikės keltis nuo sofos. Galite lengvai įjungti/išjungti įrenginį, reguliuoti drėkinimo lygį, nustatyti laikmatį, įjungti užraktą nuo vaikų ir kt. Be to, gaminys suderinamas su Google Assistant, Amazon Alexa ir Yandex Alice balso asistentais. Taigi viskas, ko jums reikia, yra paprasta komanda, kad pritaikytumėte įrenginio veikimą.

12Smartmi/Evaporative-Humidifier- 3/1

Patobulinta kiekviena detalė

Smartmi Evaporative Humidifier 3 buvo sukurtas atkreipiant dėmesį į detales. Įrenginys turi išmanųjį LED ekraną, kuris leidžia stebėti drėkintuvo veikimą realiu laiku. Iš jo lygio galite perskaityti esamą drėgno oro procentą, vandens kiekį bake arba veikimo režimą. Vandenį į baką nesunkiai papildysite nenuėmę dangčio. Prietaiso švara taip pat nesukels problemų, o skaidrus indikatorius leis žinoti, kiek vandens yra bakelyje. Taip visada laiku jį papildysite. Be to, speciali saugos funkcija automatiškai sustabdo drėkintuvą, kai išimate baką arba kai jame baigiasi vanduo.

12Smartmi/Evaporative-Humidifier- 3/9

Patogus vartotojui

Smartmi išgarinamasis drėkintuvas taupo pinigus ir be rūpesčių drėkina. Prietaisas efektyviai drėkina patalpų orą nekeičiant jokių eksploatacinių medžiagų. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai užpildyti vandeniu ir reguliariai valyti vandens baką. Be to, Evaporative Humidifier 3 siūlo savaiminio išsivalymo režimą, kad tarnautų kuo ilgiau. Be to, džiovinimo režimas padeda išvengti bakterijų dauginimosi.

12Smartmi/Evaporative-Humidifier- 3/3

Rinkinyje

  • garuojantis drėkintuvas
  • maitinimo adapteris
  • instrukcijų vadovas
Gamintojas Smartmi Vardas Išgaruojantis drėkintuvas 3 Spalva Balta Drėkinimo pajėgumas 350 ml/val. Vandens bako talpa 5 l Didžiausias drėkinimo laikas 14,2 val. Veikimo režimai Maksimalus / automatinis / miego režimas Programa Mi Home Balso asistentas „Google“ padėjėjas, „Amazon Alexa“, „Yandex Alice“ Garsumo lygis ≤50 dB Matmenys 260 x 260 x 405 mm Svoris maždaug 5,3 kg Vardinė įtampa 100–240 V Vardinė galia 10 W
Smartmi
053415