Greitas plaukų džiovintuvas Soocas Nova A1 baltas
Sonic dantų šepetėliai su antgalių rinkiniu ir 2 dantų šepetėlių laikikliais Bitvae D2+D2 rožinė ir juoda

Plaukų džiovintuvas su jonizacijaLaifen Swift SE Special baltas

143,00 €
Laifen
050720
Yra prekyboje

Plaukų džiovintuvas su jonizacijaLaifen Swift SE Special (baltas)

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Laifen Swift SE specialios jonizacijos plaukų džiovintuvas (baltas)

Dar efektyviau išdžiovinkite plaukus nepakenkdami jų sveikatai. Laifen Swift SE Special plaukų džiovintuvas naudoja bešepetį variklį, kuris veikia 105 000 aps./min. Taip pat užtikrina 21 m/s oro srautą. Dėl to jis yra labai efektyvus. Jis nekelia jokio erzinančio triukšmo, o dėl 200 milijonų neigiamų jonų veikimo užtikrina lygią ir blizgančią šukuoseną. Įrenginys palaiko skirtingus temperatūros lygius, kuriuos rodo spalvingas LED apšvietimas. Jo naudojimas yra visiškai saugus – išmanusis jutiklis apsaugo nuo nudegimų ar perkaitimo. „Laifen“ yra įsipareigojusi vartotojams teikti patikimus rezultatus, todėl kartu su galingu plaukų džiovintuvu taip pat rasite koncentratorių ir difuzorių.

Laifen/SE-PLUS- BALTAS/6

Efektyvus džiovinimas

Laifen Swift SE Special džiovintuvas turi naujovišką bešepetį variklį, kurio greitis yra 105 000 aps./min. Oro greitis siekia net 21 m/s. Dėl to puikiai išdžiovintais plaukais galėsite džiaugtis vos per 3-8 minutes. Naudojamas sprendimas leis sutaupyti brangaus laiko ir minimaliomis pastangomis pasiekti norimų rezultatų.

Laifen/SE-PLUS- BALTAS/8

Sveiki, gražūs plaukai

Laifen rūpinasi jūsų plaukų sveikata Swift SE Special plaukų džiovintuvas generuoja net 200 milijonų neigiamų jonų, kurie padeda uždaryti plaukų odeles, kad plaukai būtų glotnūs ir žvilgantys. Pamirškite slenkančių plaukų problemą ir mėgaukitės estetine šukuosenos išvaizda!

Laifen/SE-PLUS- BALTAS/5

Keli temperatūros lygiai

Pasiruoškite plaukų priežiūros revoliucijai ir pritaikykite Laifen džiovintuvo veikimą pagal savo poreikius. Swift SE Special modelis siūlo vėsų orą, šiltą 50°C ir karštą 80°C. Taip pat galėsite naudotis cirkuliacine funkcija, kuri užtikrins tolygų plaukų džiūvimą ir palengvins jų formavimą. Spalvotas LED apšvietimas informuos jus apie pasirinktą temperatūros lygį.

Laifen/SE-PLUS- BALTAS/1

Saugumo sumetimais

Įtaisytas jutiklis realiu laiku stebi oro temperatūrą 50 kartų per sekundę, todėl veiksmingai pašalinama nudegimų ar džiovintuvo perkaitimo rizika. Be to, įrenginyje yra vos 0,2 mm storio filtras, kuris neleidžia į jį įsitraukti plaukų. Taigi galite laisvai išdžiovinti plaukus, nesijaudindami dėl jų saugumo.

Laifen/SE-PLUS- BALTAS/2

Papildomi patogumai

Buvo dedamos visos pastangos, kad naudotis Laifen įrenginiu jums būtų kuo patogesnis. Džiovintuvas itin lengvas – jos svoris nesiekia 407 g. Dėl to galite laisvai išdžiovinti ir formuoti plaukus be riešo skausmo. Be to, Swift SE Special modelis veikia itin tyliai ir netrukdys kitiems namų ūkio nariams. Taigi galite jį naudoti bet kuriuo metu.

Laifen/SE-PLUS- BALTAS/7

Ilgas tarnavimo laikas

Laifen Swift SE Special yra džiovintuvas, kuris jus lydės ilgai. Jo tarnavimo laikas siekia iki 1000 valandų, o tai reiškia ilgus naudojimo metus. Lažinkitės dėl patikrintų sprendimų ir apsirenkite prietaisu, kuris patikimai pasirūpins jūsų plaukais!

Laifen/SE-PLUS- BALTAS/9

Rinkinyje:

  • Laifen Swift SE specialus plaukų džiovintuvas
  • Koncentratorius
  • Difuzorius
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Laifenas Modelis Swift SE Special Oro greitis 21 m/s Neigiami jonai 200 mln. Temperatūros matavimo dažnis 50 kartų per sekundę Garsumo lygis 59 dB Galia 1500 W Variklio greitis 105 000 RPM Svoris 407 g Spalva Balta Kabelio ilgis 1,8 m
Laifen
050720