Yeelight Smart Bulb 1S LED išmanioji lemputė balta
Laidas iš USB-C į USB-C Baseus Cafule 100 W 1 m juodas

Elektroninė nosies ausų plaukų kirpimo mašinėlė Liberex raudona

6,00 €
Liberex
026413
Yra prekyboje

Elektroninė nosies ausų plaukų kirpimo mašinėlė Liberex (raudona)

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Liberex veido kirptuvas

Liberex prekės ženklo daugiafunkcė veido kirpimo mašinėlė yra būtinas įrankis, padedantis kontroliuoti nepageidaujamus plaukus. Besisukantys peiliukai ir 360° pasukama konstrukcija užtikrina neįtikėtiną efektyvumą, o įmontuota LED lemputė palengvina darbą. Produktas yra lengvai valomas, lengvas ir patogus – puikiai tinka tiek namuose, tiek kelionėms. Tam reikia tik vienos AA baterijos (įsigykite ją atskirai – ji neįeina).

542A9084.jpg

Gerai veiks daugelyje programų

Su šia žoliapjove atsikratysite ne tik nosies plaukelių. Taip pat galite jį naudoti savo ausims ir net antakiams. Taip pat galite juo išlyginti barzdą ar šonkaulius. Galite sėkmingai naudoti ant viso veido. Šis mažas prietaisas nustebins savo galimybėmis!

4.jpg

Veiksmingas ir saugus odai

Iš nerūdijančio plieno pagaminti dvigubi peiliukai tiksliai nupjauna plaukelius, netampydami ir nedirgindami. Už tai atsakinga ir unikalus įrenginio dizainas. Naudodami žoliapjovę galite lengvai atsikratyti nepageidaujamų plaukų nuo viso veido.

3.jpg

Nuo jūsų nepasislėps jokie plaukai

Įrenginyje yra maža LED lemputė, kuri palengvins jo valdymą. Jo dėka kirpdami galėsite pamatyti viską – nepraleisite nė vieno plauko, net ir geriausiai pasislėpusių. Liberex žoliapjovė padės tiksliai ir efektyviai nusiskusti.

2.jpg

Higienos sumetimais

Kai baigsite kirpimą, galite nuimti įrenginio pjovimo galvutę ir nuplauti ją po tekančiu vandeniu. Tada likusius plaukus galima lengvai pašalinti, pavyzdžiui, šepečiu. Taip galite išlaikyti prietaisą švarų, neleisti ant jo daugintis bakterijoms ir išvengti odos problemų. Be to, jame yra dulkėms atsparus dangtelis, kuris apsaugo pjovimo galvutę nuo dulkių ir kitų šiukšlių.

5.jpg

Visada galite turėti po ranka

Žoliapjovė išsiskiria kišeniniu dydžiu ir nedideliu 150 g svoriu. Taigi galėsite patogiai naudotis ne tik namuose, bet ir pavyzdžiui atostogaujant ar komandiruotėje. Jį nesunkiai įsidėsite į lagaminą, kuprinę ar net mažą krepšį. Nereikalingi plaukai mažiausiai tinkamoje vietoje daugiau niekada nesugadins jūsų kelionės!

542A9090.jpg

Dėžutėje

  • Apsauginis dangtelis x1
  • Įjungimo / išjungimo mygtukas x1
  • Apsaugos nuo rūdžių ašmenys x1
  • LED lemputė x1
  • Baterijos dangtelis x1
Prekės ženklas Liberex Vardas Elektroninė nosies ausų plaukų kirpimo mašinėlė Spalva Raudona Matmenys 2,8x3,1x13 cm Svoris 150 g Medžiaga Nerūdijantis plienas + ABS Galia 1 W Maitinimo šaltinis 1 x AAA baterija
Liberex
026413