Joyroom JR-14S2 juodas dėklas iPhone 14 Pro 10 + 4 vnt NEMOKAMAI
Garso adapteris Lightning / 35 mm Joyroom S - Y105 baltas 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

Joyroom JR-14S3 juodas dėklas iPhone 14 Plus 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

130,20 €
Joyroom
044830Z
Yra prekyboje

Joyroom JR-14S3 juodas dėklas iPhone 14 Plus, 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Juodas Joyroom JR-14S3 dėklas, skirtas iPhone 14 Plus

Apsaugokite savo iPhone 14 Plus ir jauskitės patogiau. Joyroom JR-14S3 dėklas pagamintas iš aukštos kokybės PC ir TPU medžiagų, efektyviai apsaugodamas viduje esantį išmanųjį telefoną nuo pažeidimų. Jis išsiskiria ir specialiai sukurtu stovu, kuris leis telefoną stabiliai pastatyti ant stalo, lentynos ar stalo.

 

Patikima apsauga

Dėklas pagamintas iš tvirtų PC ir TPU medžiagų, kurios kartu su 2 sluoksnių konstrukcija garantuoja patikimą jūsų išmaniojo telefono apsaugą nuo pažeidimų. Dabar net numesti jį ant grindų nebėra grėsmės! Be to, kraštai, pakelti maždaug 1,5 mm, dar labiau apsaugo jūsų iPhone ekraną ir kameras.

 

Įtaisytas stovas

JR-14S3 dėklas taip pat leidžia patogiai žiūrėti filmus, užsirašyti užrašus ir dalyvauti vaizdo konferencijose. Priedas turi specialų stovą su dviem vyriais, todėl galite laisvai pastatyti telefoną ant bet kokio lygaus paviršiaus, padėti jį pasirinktu kampu ir net pasukti 360°. Lopšys taip pat labai tvirtas, jame naudojamas aukštos kokybės cinko lydinys.

 

Patogu naudoti

Mėgaukitės dar didesniu komfortu. Dėklas puikiai telpa rankoje, o dėl smulkių griovelių garantuoja patikimą sukibimą ir yra neslidus. Jums nebereikia jaudintis, kad jūsų iPhone išslys iš rankos, nukris ant žemės ar bus sugadintas! Priedas taip pat pasižymi stilingu, šiuolaikišku dizainu – tikrai patiks daugeliui vartotojų.

 

Specifikacija:

Prekės ženklas Joyroom Modelis JR-14S3 Spalva Juoda Medžiaga PC, TPU, cinko lydinys Suderinamumas iPhone 14 Plus
Joyroom
044830Z