„Baseus“ volframo auksinis kabelis iš USB į USB-C 100 W 1 m juodas
„Baseus“ grūdintas stiklas apsaugantis nuo mėlynos spalvos 03 mm skirtas „iPhone 14/13/13 Pro“ 2 vnt

„Baseus SuperCeramic“ permatomo stiklo dėklas ir grūdinto stiklo rinkinys skirtas „iPhone 14 Plus“

9,00 €
Baseus
038895
Yra prekyboje

„Baseus SuperCeramic“ permatomo stiklo dėklas ir grūdinto stiklo rinkinys, skirtas „iPhone 14 Plus“

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Baseus SuperCeramic apsaugos rinkinys skaidraus stiklo dėklas ir grūdintas stiklas, skirtas iPhone 14 Plus + valymo rinkiniui

SuperCeramic apsaugos rinkinys išlaisvins jus nuo visų rūpesčių dėl telefono saugumo! „Baseus“ prekės ženklo dėklas pagamintas iš apgalvotai parinktų ir chemiškai sustiprintų medžiagų. Produktas pasižymi didesniu nei vidutiniu patvarumu. Apsaugos sistema Air Armor užtikrina efektyvią amortizaciją kritimo atveju. Grūdintas stiklas dar labiau padidina įrenginio apsaugos lygį. Rinkinys suderinamas su iPhone 14 Plus.

2.jpg

Inovatyvus dizainas

SuperCeramic korpuso medžiagas sudaro bespalviai keraminiai nanokristalai, kurie buvo įterpti į pagrindinį stiklą ir chemiškai sutvirtinti. Dėl to stiklo medžiaga yra dvigubai kietesnė ir patvaresnė nei vidutinis stiklas. Produktą sudaro trys naujoviški sluoksniai – galvanizuotas paviršius yra atsparus įbrėžimams ir sumažina kritimą 10%, sluoksnis, kuriame yra oro pagalvės, sumažina kritimą 69%, o silikono sluoksnis - 20%.

3.jpg

Aukštas apsaugos lygis

Dėl apgalvoto dizaino dėklas yra itin atsparus ir patvarus, be to, jis veiksmingai amortizuoja telefono kritimą. Air Armor apsauga užtikrina visišką objektyvo saugumą. Siekiant visiškai sumažinti žalos galimybę, objektyvo laikiklis buvo pastorintas 0,3 mm. Korpusas gali atlaikyti iki 10 kg apkrovą. Pridedamas grūdintas stiklas, kad telefonas būtų visiškai apsaugotas, taip pat valymo rinkinys, padedantis išlaikyti estetinę SuperCeramic gaminių išvaizdą.

4.jpg

Papildomi pranašumai

Baseus gaminys pasižymi dideliu skaidrumu (8K). Dėklo tekstūra maloni liesti ir maloni odai. Dėl didelio lankstumo dėklą galite lengvai užsidėti ant telefono, taip pat jį nusiimti. Gaminys netrukdys belaidžiam įrenginio įkrovimui. Dėklas taip pat neturi įtakos mygtukų jautrumui liesti. Dėl oleofobinės dangos jūsų telefonas išliks tvarkingas. Nereikia jaudintis dėl pageltimo ar matomų naudojimo žymių.

5.jpg

Apima:

  • Permatomas dėklas
  • Gūdintas stiklas
  • Valymo rinkinys
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Baseus Vardas Baseus SuperCeramic serijos stiklo dėklas Modelis ARCJ010002 Medžiaga TPU + stiklas Gamybos technika Įpurškimas, plastikinis liejimas Spalva Skaidrus Dydis 6,7 colio Suderinamumas iPhone 14 Plus
Baseus
038895