3in1 USB laidas Baseus StarSpeed ​​Series USB-C + Micro + Lightning 35A 12m baltas
Baseus skysto silikagelio dėklas skirtas iPhone 14 sunlow+ grūdintas stiklas + valymo rinkinys

„Baseus Glitter“ magnetinis dėklas skirtas „iPhone 14 Pro“ violetinė + grūdintas stiklas + valymo rinkinys

14,90 €
Baseus
040533
Yra prekyboje

„Baseus Glitter“ magnetinis dėklas, skirtas „iPhone 14 Pro“ (violetinė) + grūdintas stiklas + valymo rinkinys

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Baseus Glitter Magnetic dėklas, skirtas iPhone 14 Pro (violetinė) + grūdintas stiklas + valymo rinkinys

Įsitikinkite, kad „iPhone 14 Pro“ yra tinkamai apsaugotas. Baseus Glitter Magnetic dėklas efektyviai apsaugos jį nuo pažeidimų, o įmontuotų magnetų dėka leis patogiai naudotis indukciniais įkrovikliais ar magnetiniais laikikliais. Dėklas taip pat neturi įtakos telefono patogumui. Pakuotėje taip pat rasite aukštos kokybės grūdintą stiklą ekranui ir valymo rinkinį.

1.jpg

Įspūdingas magnetinis stiprumas

Priede yra 38 N52 magnetai, todėl jis suteikia daug traukos jėgos. Taigi galite laisvai naudotis indukciniais įkrovikliais ir magnetiniais laikikliais bei maitinimo blokais – jums nebereikės išimti išmaniojo telefono iš dėklo! Be to, „Baseus Glitter Magnetic“ dėklas neturi įtakos belaidžio įkrovimo našumui.

2.jpg

Patikima apsauga

Dėklas veiksmingai apsaugos jūsų išmanųjį telefoną nuo pažeidimų, pavyzdžiui, nukritus ar susidūrus. Priedas taip pat apsaugos jo lęšius. Jame taip pat yra patvarus grūdintas stiklas, kuris apsaugos jūsų telefono ekraną – jums nebereikės jaudintis, kad jis gali būti subraižytas! Visa tai reiškia, kad net jei jūsų „iPhone“ iškristų iš rankos arba atsidurtų kišenėje su raktais, jam negresia sugadinti.

3.jpg

Patobulintas dizainas

Lažinkitės dėl aukščiausios kokybės darbų. Dėklas aprūpintas galvanizuotu dangteliu, kuris suteikia įdomų, stilingą charakterį. Jo gamybai buvo panaudotas nusidėvėjimui atsparus PC plastikas, kuris malonus liesti ir net po ilgo laiko nepagels. Jis taip pat neužgožia iPhone mygtukų ir yra itin plonas – jo storis vos 0,5 mm. Taigi vis tiek galite patogiai naudotis telefonu!

5.jpg

Dėžutėje

  • Byla
  • Gūdintas stiklas
  • Valymo rinkinys
Prekės ženklas Baseus Vardas Glitter serijos magnetinis dėklas Modelis ARMC010805 Spalva Violetinė Medžiaga PC Suderinamumas iPhone 14 Pro
Baseus
040533