Kabelis USB 20 A į Micro USB Vention COLBI 3A 3m juodas
UTP CAT6 Vention IBEBH RJ45 Ethernet tinklo kabelis 1000Mbps 2m juodas

UTP CAT6 Vention IBEBG RJ45 Ethernet tinklo kabelis 1000Mbps 15m juodas

1,50 €
Vention
056597
Yra prekyboje

UTP CAT6 Vention IBEBG RJ45 Ethernet tinklo kabelis 1000Mbps 1,5m juodas

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

UTP CAT6 Vention IBEBG RJ45 Ethernet 1000 Mbps 1,5 m tinklo kabelis.

Didėjant technologiniams poreikiams, patikimas tinklo ryšys tampa daugelio įrenginių sklandaus veikimo raktu. Pagrindinis šio ryšio elementas yra tinkamas kabelis. Pristatome Vention modelio IBEBG tinklo kabelį, kuriame funkcionalumas derinamas su patikimumu. Idealiai atitinka šiuolaikinius poreikius, užtikrina stabilų ir greitą ryšį. Čia pateikiamos pagrindinės jo savybės.

5.jpg

Išsamus suderinamumas

Vention modelio IBEBG tinklo kabelis turi platų suderinamumo spektrą. Su juo sklandžiai prijungsite kompiuterius, nešiojamus kompiuterius, televizorius, maršrutizatorius, jungiklius ar ADSL įrenginius. Dėl tokio universalumo jis yra nepakeičiama įranga bet kuriuose namuose, biure ar viešoje vietoje.

6.jpg

6 kategorijos UTP kabelis

IBEBG modelis yra 6 kategorijos UTP tinklo kabelis, o tai reiškia, kad jis užtikrina didelį pralaidumą ir ryšio stabilumą. Jums nereikia jaudintis dėl duomenų pertrūkių ar signalo trikdžių. Nesvarbu, ar perkeliate didelius failus, transliuojate 4K vaizdo įrašus, ar žaidžiate internetinius žaidimus, šis kabelis bus patikimas jūsų partneris.

1.jpg

Patvarumas ir patikimumas

Vention modelio IBEBG laidas pagamintas iš PVC, kuris garantuoja jo ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniam nusidėvėjimui. Ši medžiaga yra lanksti, o kartu ir atspari mechaniniams pažeidimams, todėl laidą galima naudoti daugelį metų, nesijaudinant dėl ​​jo kokybės. Kabelio ilgis siekia 1,5 metro.

2.jpg

 

GamintojasVencijaModelisIBEBG< th>Ilgis1,5 mSuderinamumasKompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, televizoriai, maršrutizatoriai, jungikliai, ADSL ir kt. MedžiagaPVCPerdavimo greitis1000 Mb/s td>Pralaidumas250 MHz
Vention
056597