Įtempimą mažinantys batai RJ45 dangčio ventiliacija IODB0-50 50 vnt juoda PVC pakuotė
Įtempimą mažinantys batai RJ45 dangčio ventiliacija IODH0-50 50 vnt pilka PVC pakuotė

USB 20 A į USB-C kabelio ventiliacija CORBF 5A 1m juodas PVC

3,50 €
Vention
056535
Yra prekyboje

USB 2.0 A į USB-C kabelio ventiliacija CORBF 5A 1m juodas PVC

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Vencija CORBF USB 2.0 į USB-C laidą (5 A, 1 m, juodas)

Įkraukite įrenginius ir perkelkite failus vienu metu. Vention USB 2.0 į USB-C laidas suteikia iki 5 A ir palaiko greito įkrovimo protokolus. Tai taip pat leidžia perduoti duomenis 480 Mbps greičiu. Dėl daugialypio ekranavimo technologijos naudojimas yra visiškai saugus, o įmontuotas lustas suteikia papildomą apsaugą. Kabelio ilgis yra 1 m.

Vention/CORBF/1

Įspūdingas greitis

Palaikydamas greito įkrovimo protokolus, įskaitant „Qualcomm QC“ ir 5 A srovės stiprumą, „Vention“ laidas akimirksniu atnaujins jūsų suderinamo įrenginio energiją. Naudodami 480 Mbps duomenų perdavimo spartą, pasirinktus failus perkelsite iš vieno įrenginio į kitą akimirksniu. Nebereikia ilgai laukti!

Vention/CORBF/2

Tvirta konstrukcija ir saugus naudojimas

Vention kabelis yra ypač patvarus ir praėjo daugybę bandymų, patvirtinančių jo tvirtumą ir aukštos kokybės konstrukciją. Integruotas lustas efektyviai apsaugo prijungto įrenginio akumuliatorių, o daugialypis ekranavimas prisideda prie naudojimo saugumo.

Vention/CORBF/3

Gamintojas Vencija Modelis CORBF Tipas USB 2.0 į USB-C Dabartinis 5 A Duomenų perdavimo greitis 480 Mb/s Ilgis 1 m Spalva juodas
Vention
056535