Esperanza TM102W Titanium Wired pelė balta
Esperanza TM105K Titanium Wireless pelė juoda

Greito įkrovimo laidas Rocoren USB-A į USB-C Retro Series 1m 3A pilkas

3,00 €
Rocoren
061784
Yra prekyboje
Greito įkrovimo laidas Rocoren USB-A į USB-C Retro Series 1m 3A (pilkas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Greito įkrovimo laidas Rocoren USB-A į USB-C Retro Series 1m 3A (pilkas)

Rocoren RETRO serijos laidas yra patikimas našumo, galios ir ilgaamžiškumo derinys. Srovės intensyvumas iki 3A ir perdavimo greitis iki 480 Mbps užtikrina greitą įkrovimą ir stabilų apsikeitimą duomenimis. Taip pat išsiskiria patvaria, tvirta konstrukcija – ilgai tarnaus. Dar vienas laido privalumas – platus suderinamumas – jis lengvai įkraus populiariausius išmaniųjų telefonų modelius.

Greitas įkrovimas

Kabelis užtikrina iki 3A srovės intensyvumą ir palaiko greito įkrovimo standartus, pvz., QC3.0. Tai leidžia greitai įkrauti būtiniausius įrenginius! Negaiškite laiko laukdami ir naudokite išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį laisvai kada tik norite. Tačiau tai dar ne viskas – įmontuotas rezistorius valdo srovės intensyvumą ir palaiko stabilų lygį, kad apsaugotų įkrautų įrenginių baterijas nuo pažeidimų.

Greitas ir stabilus duomenų perdavimas

Tegul niekas nesustabdo jūsų darbo – Rocoren laidas ne tik užtikrina greitą įkrovimą, bet ir efektyvų failų perdavimą iki 480 Mbps greičiu. Dabar užtrunka vos kelias akimirkas, kol išsaugosite pagrindinius dokumentus diske, sinchronizuosite duomenis arba sukursite atsarginę kopiją – sutaupysite brangaus laiko.

Patvari konstrukcija

Iš aliuminio pagaminti elementai ir didelio tankio nailono pynė garantuoja kabelio patvarumą ir efektyviai apsaugo jį nuo pažeidimų. Dėl to gaminys yra atsparus lenkimui, lūžimui ir nusidėvėjimui. Nesijaudinkite, kad per greitai nepavyks!

 

Gamintojas Rocoren Vardas RETRO serijos duomenų kabelis iš USB-A į C tipą Modelis RCPBAT-RT0G Spalva Pilka Perdavimo greitis Iki 480 Mb/s Išėjimo srovė 3A maks. Medžiaga Aliuminis + didelio tankio nailono pynė Ilgis 1 m
Rocoren
061784