Kabelis HDMI 20 Vention AACBE 4K 60Hz 075 m juodas
Kabelis HDMI 20 Vention AACBG 4K 60Hz 15m juodas

Kabelis HDMI 20 Vention AACBF 4K 60Hz 1m juodas

2,50 €
Vention
056371
Yra prekyboje
Kabelis HDMI 2.0 Vention AACBF, 4K 60Hz, 1m (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Vencijos AACBF 1 m HDMI kabelis

Vention HDMI laidas yra universalus priedas, skirtas žiūrėti filmus, žaisti žaidimus ir kt. Jis palaiko 4K raišką ir leidžia vienu metu perduoti vaizdo ir garso įrašus. Jis suteikia sodrių detalių ir ryškių spalvų, o platus suderinamumas užtikrina, kad jį galėsite naudoti su daugeliu įrenginių. Gaminys taip pat žinomas dėl savo aukštos kokybės konstrukcijos – PVC danga apsaugo jį nuo pažeidimų, o paauksuotos jungtys yra atsparios korozijai ir dilimui.

Patirkite fantastiškų akimirkų

Su 4K raiška ir 60 Hz atnaujinimo dažniu ekrane rodomas vaizdas bus ypač sklandus ir detalus. Vention AACBF HDMI kabelis siūlo 18 Gbps pralaidumą ir HDR technologiją, užtikrinančią ryškias, gražias spalvas. Produktas taip pat palaiko 3D ekraną – dabar galite jaustis kaip kino teatre patogiai savo namuose! Be to, norint vienu metu perduoti ir vaizdą, ir garsą, jums nereikia pirkti papildomų laidų.

Platus suderinamumas – kelios programos

Kabelis suderinamas su populiariausiais įrenginiais, tokiais kaip nešiojamieji kompiuteriai, kompiuteriai, išmaniosios dėžutės, televizoriai, žaidimų pultai, televizoriai, monitoriai ir projektoriai. Dėl to jis yra universalus įvairioms programoms. Jis pravers per žaidimų sesijas, kino vakarus ar rengiant pristatymus darbe – galimybės tikrai plačios! Be to, kabelis palaiko įvairius rodymo režimus, įskaitant ekrano išplėtimą ir kopijavimą.

 

Prekės ženklas Vencija Modelis AACBF Spalva Juoda Tipas HDMI Didžiausia skiriamoji geba 4K@60Hz Medžiaga PVC Kabelio ilgis 1 m
Vention
056371