Kabelis HDMI 20 Vention AACBH 4K 60Hz 2m juodas
Kabelis HDMI 20 Vention AACBJ 4K 60Hz 5m juodas

Kabelis HDMI 20 Vention AACBI 4K 60Hz 3m juodas

4,50 €
Vention
056374
Yra prekyboje
Kabelis HDMI 2.0 Vention AACBI, 4K 60Hz, 3m (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Vencijos AACBI 3m HDMI laidas (juodas)

Vention HDMI laidas užtikrina 4K vaizdo įrašą ir plačią spalvų gamą dėl HDR. Be to, jis garantuoja puikų garso ir vaizdo sinchronizavimą ir yra suderinamas su įvairiais įrenginiais. Jis puikiai tiks žiūrėti filmus, žaisti žaidimus ar rodyti pristatymus. Be to, jis turi paauksuotas jungtis ir buvo sukurtas iš patvarių medžiagų, todėl gaminys yra patvarus.

Vention/AACBI/1

Aukšta vaizdo kokybė

Žiūrėkite dar geresnės kokybės filmus. Kabelis siūlo 4K@60Hz skiriamąją gebą, todėl galėsite mėgautis HD kokybės vaizdo įrašu. Be to, dinaminis HDR užtikrina ryškias spalvas. Produktas taip pat palaiko 3D vaizdą – jausitės tarsi atsidūrėte veiksmo centre.

Vention/AACBI/2

Įvairios programos

Kabelis bus naudojamas tokiose situacijose kaip filmų žiūrėjimas, vaizdo konferencijos, pristatymų rodymas ir kt. Be to, jis leidžia rodyti tą patį vaizdą didesniame ekrane arba skirtingus vaizdus 2 atskiruose monitoriuose. Jis veikia su tokiais įrenginiais kaip nešiojamasis kompiuteris, kompiuteris, televizorius, monitorius ar projektorius. Taip pat galite sėkmingai prijungti jį prie „Nintendo Switch“, „Xbox“ ar PS5/4 konsolės.

Vention/AACBI/3
Gamintojas Vencija Modelis AACBI Ilgis 3 m Spalva juodas Rezoliucija 4K@60Hz/4K@30Hz Medžiaga PVC, aliuminis
Vention
056374