Prieš virškindamas A1 panaudojau skardinę Umm Kzarn
HDMI 21 Vention AANBH kabelis 2 m 8K 60Hz / 4K 120Hz juodas

HDMI 21 Vention AANBF kabelis 1m 8K 60Hz / 4K 120Hz juodas

5,50 €
Vention
056385
Yra prekyboje
HDMI 2.1 Vention AANBF kabelis, 1m, 8K 60Hz / 4K 120Hz (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

HDMI 2.1 ventiliacijos AANBF laidas, 1 m, 8K 60Hz / 4K 120Hz (juodas).

Sukurkite savo namų kiną. „Vention“ HDMI 2.1 laidas palaiko didelę 8K raišką ir palaiko tokias technologijas kaip HDR, QMS, ALLM ir VVR. Jis taip pat užtikrina puikią garso kokybę ir gali veikti įvairiais rodymo režimais. Jis taip pat išsiskiria savo patvarumu – jame yra paauksuotos jungtys ir patvari PVC plastiko danga, apsauganti nuo pažeidimų. Jo papildomas pranašumas – 48 Gbps pralaidumas ir iki 10 metrų perdavimo diapazonas.

5.jpg

Stulbinanti vaizdo kokybė

Turėdamas 8K raišką ir 60 Hz atnaujinimo dažnį, „Vention“ HDMI laidas gali pateikti detalių prisotintus ir ryškius vaizdus. Be to, „Dynamic HDR“ suteikia ryškių, natūralių spalvų, o VVR technologija leidžia puikiai sinchronizuoti ir sklandžiai. Kai žiūrite filmus ar atostogų nuotraukas, nepastebėkite jokių detalių!

3.jpg

Gerai veikia įvairiose programose

Naudodami Vention laidą galite lengvai prijungti, pavyzdžiui, išmaniąją dėžutę prie televizoriaus arba kompiuterį prie projektoriaus. AANBF modelis taip pat palaiko kelis rodymo režimus – leis kopijuoti arba išplėsti ekraną, taip pat bus naudingas jungiant kelis ekranus. Produktas taip pat išsiskiria plačiu suderinamumu.

7.jpg

Garsas aukščiausiu lygiu

Patirkite nepamirštamą patirtį žiūrėdami TV serialą ar žaisdami žaidimus. Vention kabelis gali užtikrinti aukštos kokybės garsą ir palaiko specialų eARC efektą, todėl galite lengvai išgirsti kiekvieną detalę. Mėgaukitės savo svajonių panardinimo lygiu ir dar labiau mėgaukitės pramogomis!

4.jpg

 

GamintojasVencijaModelisAANBF< th>SpalvaJuodaTipasHDMI 2.1Skyra 8K@60Hz/4K@120HzPalaikomos technologijosStatinis HDR, dinaminis HDR, kintamas atnaujinimo dažnis (VRR), Greitas medijos perjungimas (QMS), automatinis mažos delsos režimas (ALLM)Pralaidumas48 Gb/s< th>MedžiagaPVCKabelio ilgis1 m
Vention
056385