USB 20 A į USB-C 3A kabelio ventiliacijos anga CTHWH 2m Balta
Kabelis HDMI 20 Vention AARBH 2m 90° kampu 4K 60Hz juodas

Kabelis HDMI 20 Vention AARBG 15 m kampas 90° 4K 60Hz juodas

3,80 €
Vention
056390
Yra prekyboje
Kabelis HDMI 2.0 Vention AARBG 1,5 m, kampas 90°, 4K 60Hz (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Vencijos AARBG 1,5 m HDMI kabelis, 90° kampu

Vention AARBG HDMI kabelyje yra 90° kampu pasvirusi jungtis, leidžianti jį patogiai prijungti net ankštose vietose. Jis palaiko 4K raišką ir išsiskiria 3D technologijos palaikymu. Tai taip pat leidžia vienu metu perduoti garso ir vaizdo įrašus. Produktas yra suderinamas su daugeliu populiarių įrenginių ir yra žinomas dėl savo išskirtinio patvarumo – jums nereikia jaudintis, kad jis greitai gali būti sugadintas.

Gerai apgalvotas dizainas

Pritrūksta vietos už televizoriaus? Vention AARBG laidas pravers! 90° kampu pasukta jungtis užtikrina, kad niekas neišsikištų, ir jums nereikės per daug lenkti laido, kad prijungtumėte jį prie tinkamo prievado. Produktas taip pat yra labai patvarus. PVC danga apsaugo jį nuo pažeidimų, o paauksuoti kištukai užtikrina didesnį patvarumą ir atsparumą trukdžiams. Be to, variu dengtas laidas užtikrina stabilų signalo perdavimą.

Patirkite namų kino kokybę

Kabelis palaiko 4K raišką, todėl gaunamas aiškus ir išsamus vaizdas. Dabar nepraleisite jokių detalių žiūrėdami filmus ar žaisdami žaidimus! Produktas taip pat leidžia vienu metu perduoti garso ir vaizdo įrašus. Jo papildomas pranašumas yra 18 Gbps pralaidumas ir HDR technologijos palaikymas, užtikrinantis ryškias, ryškias spalvas.

Platus suderinamumas – kelios programos

Nereikia jaudintis dėl suderinamumo problemų. Naudodami Vention laidą, galite, pavyzdžiui, prijungti kompiuterį prie projektoriaus arba žaidimų konsolę prie televizoriaus. Taip pat galimi įvairūs rodymo režimai, pvz., kopijavimas arba ekrano išplėtimas. Pasirinkite patikimus sprendimus ir atsisveikinkite su apribojimais!

 

Prekės ženklas Vencija Modelis AARBG Spalva Juoda Sąsaja HDMI 2.0 Didžiausia skiriamoji geba 4K@60Hz Medžiaga PVC Kabelio ilgis 1,5 m
Vention
056390