Kabelis HDMI 20 Vention AARBH 2m 90° kampu 4K 60Hz juodas
HDMI 21 Vention AAUBF kabelis 1m 8K 60Hz / 4K 120Hz juodas

Kabelis HDMI 20 Vention AARBI 3m kampas 90° 4K 60Hz juodas

7,00 €
Vention
056392
Yra prekyboje
Kabelis HDMI 2.0 Vention AARBI 3m, kampas 90°, 4K 60Hz (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Vencijos AARBI 3 m HDMI kabelis, 90° kampu

Vention AARBI HDMI kabelis turi 90° kampu pasvirusią jungtį, todėl jį patogu prijungti net ankštose vietose. Jis palaiko 4K raišką ir išsiskiria 3D technologijos palaikymu. Tai taip pat leidžia vienu metu perduoti garso ir vaizdo įrašus. Produktas yra suderinamas su daugeliu populiarių įrenginių ir yra ypač patvarus – jums nereikia jaudintis, kad jis greitai gali būti sugadintas.

Gerai apgalvotas dizainas

Ar turite mažai vietos už televizoriaus? Vention AARBI laidas pravers! 90° kampu pasukta jungtis užtikrina, kad niekas neišsikištų, ir jums nereikės per daug lenkti laido, kad prijungtumėte jį prie tinkamo prievado. Produktas taip pat yra labai patvarus. PVC danga apsaugo jį nuo pažeidimų, o paauksuoti kištukai užtikrina didesnį patvarumą ir atsparumą trukdžiams. Be to, kabelis iš cinkuoto vario užtikrina stabilų signalo perdavimą.

Patirkite į kiną panašią kokybę

Kabelis palaiko 4K raišką, todėl užtikrinamas aiškus, daug detalių vaizdas. Dabar nepraleisite jokių detalių žiūrėdami filmus ar žaisdami žaidimus! Produktas taip pat leidžia vienu metu perduoti garso ir vaizdo įrašus. Jo papildomi pranašumai yra 18 Gbps pralaidumas ir HDR technologijos palaikymas, užtikrinantis ryškias ir ryškias spalvas.

Platus suderinamumas – daug programų

Nereikia jaudintis dėl suderinamumo problemų. Naudodami Vention laidą, galite, pavyzdžiui, prijungti kompiuterį prie projektoriaus arba žaidimų konsolę prie televizoriaus. Taip pat galimi įvairūs rodymo režimai, pvz., kopijavimas arba ekrano išplėtimas. Pasirinkite patikrintus sprendimus ir atsisveikinkite su apribojimais!

 

Prekės ženklas Vencija Modelis AARBI Spalva Juoda Sąsaja HDMI 2.0 Maks. Rezoliucija 4K@60Hz Medžiaga PVC Kabelio ilgis 3 m
Vention
056392