HDMI 21 kabelio ventiliacija ALGLI 3 m 8K 60Hz / 4K 120Hz mėlyna
HDMI 20 kabelio ventiliacija ALHSF 1m 4K 60Hz 30AWG mėlyna

HDMI 21 kabelio ventiliacija ALGLJ 5 m 8K 60Hz / 4K 120Hz mėlyna

22,50 €
Vention
056421
Yra prekyboje
HDMI 2.1 kabelio ventiliacija ALGLJ, 5 m, 8K 60Hz / 4K 120Hz (mėlyna)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Vencijos ALGLJ 8K 5 m HDMI 2.1 kabelis

Užtikrinkite fantastišką vaizdo kokybę žaisdami žaidimus, žiūrėdami filmus ir kt. „Vention“ HDMI laidas palaiko 8K skiriamąją gebą ir yra žinomas dėl didelio suderinamumo. Su juo galite lengvai prijungti kompiuterį prie monitoriaus arba žaidimų konsolę prie televizoriaus. Jis taip pat gali pasigirti aukštos kokybės konstrukcija. Aliuminio lydinio komponentai užtikrina greitą šilumos išsklaidymą, o medvilninė pynė ir PVC danga apsaugo ją nuo pažeidimų. Paauksuotos kabelio jungtys yra papildomas turtas, žinomas dėl savo patvarumo ir atsparumo rūdims.

Aukščiausia vaizdo kokybė

Kabelis palaiko 8K skiriamąją gebą ir 60 Hz atnaujinimo dažnį, todėl rodomi vaizdai yra ypač sklandūs ir turtingi detalių. Produktas taip pat palaiko dinaminį HDR, garantuojantį ryškias, natūralias spalvas. Be to, su 48 Gbps pralaidumu, QFT technologija ir ALLM režimu galite patogiai žaisti dinamiškus žaidimus nesijaudindami dėl signalo perdavimo problemų. VRR funkcija taip pat nusipelno dėmesio, padedanti išvengti vėlavimų ir ekrano plyšimo. Kabelis taip pat leidžia vienu metu perduoti vaizdą ir garsą, o eARC technologija užtikrina švarų ir aiškų garsą.

 

Prekės ženklas Vencija Modelis ALGLJ Spalva Mėlyna Sąsaja HDMI 2.1 Didžiausia skiriamoji geba 8K@60Hz Palaikomos technologijos Dinaminis HDR, eARC, VRR, QFT, ALLM Medžiaga Aliuminio lydinys + PVC Kabelio ilgis 5 m
Vention
056421