Vandeniui atsparus Baseus DeepDive dėklas juodas
Smart Visual Ear-Clean strypas Bebird R1 juodas

Baseus DeepDive vandeniui atsparus dėklas baltas

11,70 €
Baseus
064653
Yra prekyboje
Baseus DeepDive vandeniui atsparus dėklas (baltas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Neperšlampamas „Baseus DeepDive“ dėklas (baltas).

Baseus DeepDive dėklas yra puikus sprendimas vandens sporto entuziastams ir žmonėms, kuriems reikalinga tvirta išmaniojo telefono apsauga bet kokiomis sąlygomis. Jis užtikrina visišką apsaugą nuo vandens ir lašų ir yra patogus naudoti. Galite lengvai naudoti įrenginį neišimdami jo iš dėklo, todėl galėsite sėkmingai fotografuoti atmosferos nuotraukas – net po vandeniu!

1.jpg

Patikima apsauga nuo vandens

Dėklas sukurtas atsižvelgiant į jūsų telefono saugumą – jame yra uždarymo mechanizmas su nedideliu užtrauktuku, kuris neleidžia atsitiktinai atidaryti. Be to, naudojant keturių sluoksnių tarpiklį, užtikrinama IPX8 lygio apsauga, todėl jūsų įrenginys išliks sausas ir saugus bet kokioje situacijoje.

2.jpg

Apsauga nuo kritimo

Dėl oro pagalvėlių priekyje ir gale, dėklas papildomai apsaugo nuo kritimo, taip pat išlaiko telefoną ant vandens, jei jis netyčia išslys iš rankų. Dėkle taip pat yra praktiškas laidas, pagamintas iš odai nekenksmingų medžiagų – tiesiog pakabinkite jį ant kaklo ir būkite tikri, kad telefonas yra su jumis.

4.jpg

Jautrus jutiklinis valdymas

Baseus DeepDive dėklas pagamintas iš aukštos kokybės TPU medžiagos. Nepaisant tvirtos jo teikiamos apsaugos, jis leidžia laisvai naudotis beveik visomis telefono funkcijomis. „DeepDive“ neturi įtakos nuotraukų kokybei ar jutiklinio ekrano jautrumui, todėl galite saugiai valdyti įrenginį nesijaudindami dėl panirimo ar kritimo.

3.jpg

 

GamintojasBaseusModelisP60271600211-00MedžiagaTPU + ABS + kompiuterisMatmenys255 x 118 x 0,3 mm< /tr>Svoris64 gAtsparus vandeniuiIPX8
Baseus
064653