Dual Qi belaidis įkroviklis Baseus Digital LED Display 20W
Rainforest drėkintuvas Smartmi

Terminė pasta Darkflash DP7 1g

5,00 €
Darkflash
035411
Yra prekyboje
Terminė pasta Darkflash DP7 (1g)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Darkflash DP7 terminė pasta (1 g)

Užtikrinkite optimalų šilumos išsklaidymą iš kompiuterio procesoriaus. Darkflash DP7 termo pasta išsiskiria 14,0 W/mk laidumu ir garantuoja neprilygstamą efektyvumą. Dėl naudojamų aukštos kokybės medžiagų jis yra visiškai saugus jūsų įrangai ir per greitai neišdžiūsta. Taip pat labai lengva tepti ir puikiai užpildo tarpus. Rinkinį sudaro termo pastos pakuotė (1 g), mentelė ir valymo šluostė.

2.jpg

Efektyviai išsklaido šilumą

Dėl aliuminio oksido, „Darkflash DP7“ šiluminė pasta padės užtikrinti, kad kompiuterio procesorius efektyviai išsklaidytų šilumą. Kartu su aukštos kokybės aušinimo sistema jis padės pasiekti puikių rezultatų ir išvengti aparatūros perkaitimo. Tai leis jums žaisti dinamiškus žaidimus ar naudoti sudėtingą programinę įrangą be jokių problemų ir mėgautis sklandžiu kompiuterio veikimu. Kad užtikrintumėte optimalų procesoriaus aušinimą, nepamirškite reguliariai keisti pastos.

4.jpg

Laidumas aukščiausiu lygiu

Mėgaukitės efektyviu ir patikimu terminės pastos veikimu. Darkflash gaminys išsiskiria 14,0 W/mk laidumu. Kartu su efektyvia aušinimo sistema jis idealiai tinka net komponentams, dirbantiems esant didelėms apkrovoms, ir užtikrina puikų šilumos išsklaidymą. Taip pat galite naudoti konfigūracijose, skirtose naudoti sudėtingas programas.

3.jpg

Kokybė, kuria galite pasikliauti

DP7 yra puikios kokybės termo pasta, kuri net ir ilgą laiką neišdžiūsta ir nepraranda savo savybių. Tai taip pat visiškai saugus jūsų kompiuteriui. Nerūdijančių ir nelaidžių medžiagų naudojimas užtikrina optimalią elektros izoliaciją ir leidžia apsaugoti įrangą nuo pažeidimų. Lažinkitės dėl patikrintų sprendimų ir pasirūpinkite efektyviu šilumos išsklaidymu iš procesoriaus!

5.jpg

Lengva pritaikyti

Terminės pastos užtepimas nesukels jums jokių problemų – kartu esanti mentelė jums padės tai padaryti. Naudokite jį tolygiai paskirstydami produktą. DP7 taip pat išsiskiria optimaliu, santykinai mažu klampumu ir puikiai užpildo tarpus. Be to, tinkamas šilumos laidumas reiškia, kad procesorius ir aušinimas gali puikiai veikti kartu.

1.jpg

Dėžutėje

  • Šiluminė pasta (1 g)
  • Metele
  • Riebalų valiklis
Prekės ženklas Darkflash Modelis DP7 Spalva Tamsiai pilka Tankis (esant 25 °C) 2,5 g/ml Klampumas (esant 1 aps./min.) 90 000 m.Pa s (=90 Pa s) Šilumos laidumas 14,0 W/mk Šiluminė varža 0,001 °C2-in/W Svorio netekimas po 96 valandų (esant 100°C) 0,15 % Elektros laidumas (esant 106 Hz) 2.4 Tūrio varža 4,0 x 1013 x (Ohm.cm) Elektros stiprumas 3,3 KV/mm (nepraleidžia elektros) Darbo temperatūra -30 °C–250 °C
Darkflash
035411