LDNIO LS422 2m USB-C laidas
Automobilinis įkroviklis LDNIO DL-C17 1x USB 12W + Micro USB laidas baltas

LDNIO LS421 1m USB-C laidas

2,50 €
LDNIO
042896
Yra prekyboje
LDNIO LS421 1m USB-C laidas
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

LDNIO LS421 1m USB-C laidas

Suteikite neprilygstamą patogumą įkraudami telefoną. LDNIO LS421 laidas leidžia akimirksniu atnaujinti elektros energiją dėl 2,4A amperų. Kampinis dizainas garantuoja neįtikėtiną komfortą naudojant išmanųjį telefoną kraunant. Jo pagalba galite lengvai įkrauti savo išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar belaides ausines. Kabelis pasižymi dideliu patvarumu ir tvirtu apdirbimu.


Greitas įkrovimas

Mėgaukitės greitu įkrovimu. Kabelis siūlo įkrauti maksimalia 2,4 A srove, todėl jūsų išmanusis telefonas neužtruks ilgai. Be to, jis leidžia vienu metu perkelti duomenis ir įkrauti įrenginius.


Turint omenyje žaidėjus

Kampuotas laido dizainas palengvins telefono valdymą ir suteiks išskirtinį patogumą naudojant. Specialiai sukurta jungtis pasilenkia 90° kampu, todėl laidas nenutrūks ar nepažeis. Tai leidžia laisvai žaisti žaidimus telefone, net kai jis kraunamas.


Tvari konstrukcija

Pagaminti išskirtinio atsparumo kabelį buvo panaudotos daugiau nei vidutinės patvarios medžiagos. Patvari pynė neleidžia kabeliui susipainioti ir puikiai apsaugo jį nuo nedidelių pažeidimų. Be to, laidas praėjo daugybę griežtų saugos testų, todėl jums nereikės jaudintis dėl įrenginių saugumo kraunant.


Specifikacija:

Gamintojas LDNIO Modelis LS421 Ilgis 1 m Išėjimo srovė 2,4 A Spalva Raudona Jungtys USB-A / USB-C
LDNIO
042896