LDNIO LS421 1m USB-C laidas
LDNIO DL-C29 automobilinis įkroviklis 2x USB 34A + Micro USB laidas baltas

Automobilinis įkroviklis LDNIO DL-C17 1x USB 12W + Micro USB laidas baltas

2,00 €
LDNIO
042827
Yra prekyboje
Automobilinis įkroviklis LDNIO DL-C17, 1x USB, 12W + Micro USB laidas (baltas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

LDNIO DL-C17 automobilinis įkroviklis, 1xUSB, 12W + mikro USB laidas (baltas)

Keliaujant neleiskite įrenginiams išsikrauti. LDNIO DL-C17 12W automobilinis įkroviklis yra plačiai suderinamas su daugeliu išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kitų modelių. Jis turi USB prievadą ir puikiai tiks daugeliui automobilių, įskaitant furgonus ir sunkvežimius. Jis turi daugybę saugos funkcijų ir yra pagamintas iš tvirtų medžiagų. Komplekte yra 1 m mikro USB laidas.

LDNIO/DL-C17-Micro/1

Būtina keliaujant

Jei dažnai vairuojate, LDNIO įkroviklis jums tikrai pravers. Su jo pagalba jūs atnaujinsite jums reikalingų įrenginių energiją su 12 vatų galia. Jo įtampa siekia 24 V. Prijunkite įkroviklį prie automobilio cigarečių žiebtuvėlio ir mėgaukitės greitu įkrovimu!

LDNIO/DL-C17-Micro/3

Visiškas naudojimo saugumas

LDNIO įkroviklis palaiko automatinio ID funkciją, todėl automatiškai identifikuoja prijungtą įrenginį. Dėl to jis atitinkamai sureguliuoja įtampą, taip užtikrindamas kraunamo įrenginio akumuliatoriaus saugumą.

LDNIO/DL-C17-Micro/5

Apgalvotas dizainas

Gaminys pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl jis yra tvirtas ir nesugadinamas. Galite būti tikri, kad jis jums tarnaus ilgai. Be to, kompaktiškas dizainas leidžia lengvai pasiimti su savimi bet kur.

LDNIO/DL-C17-Micro/2

Įtraukta:

  • Automobilinis įkroviklis x1
  • mikro USB kabelis x1
Gamintojas LDNIO Modelis DL-C17 Uostas USB Įvestis DC 12–24 V Išvestis 5 V–2,4 A Galia 12 W Spalva Balta Kabelio tipas mikro USB Kabelio ilgis 1 m
LDNIO
042827