Elesense E1129 Monitor LED lempa su nuotolinio valdymo pulteliu juoda
Laikiklis telefono stovas Remax RM-C08 juodas

Elektromobilio laikiklis Remax RM-C05 USB-C 15 W juoda

24,00 €
Remax
047738
Yra prekyboje
Elektromobilio laikiklis Remax. RM-C05, USB-C, 15 W (juoda)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Remax elektromobilio laikiklis. RM-C05, USB-C, 15 W (juoda)

Automobilinis laikiklis yra priedas, kurio neturėtų trūkti jūsų automobilyje! Remax RM-C05 yra praktiškas elektrinis laikiklis su belaidžio įkrovimo funkcija. Jis išsiskiria tvirtu dizainu, 360° reguliuojamu telefono padėtimi ir lengvu montavimu. Jis siūlo greitą 15 vatų įkrovimą ir automatiškai atpažįsta prijungtus įrenginius, užtikrindamas visišką jų saugumą.

Remax/RM-C05/1

Sumontuokite ir eikite

Laikiklį pritvirtinate prie automobilio ventiliacijos angų ir lengvai įdedate telefoną. Laikiklio svirties yra elektrinės, todėl jos automatiškai prisitaiko prie telefono matmenų ir užtikrina tvirtą, stabilų rankeną, kad telefonas būtų saugus vairuojant.

Remax/RM-C05/2

Ne tik laikiklis

Jums nereikia atsisakyti navigacijos, kai telefoną reikia įkrauti. Laikiklis siūlo belaidį įkrovimą. Jame yra tikslus magnetas, kuris atpažįsta jūsų įrenginius ir suteikia jiems greitą įkrovimą, automatiškai reguliuojant jų galią. Tai užtikrina, kad jūsų įranga yra visiškai saugi. Didžiausia įkrovimo galia yra 15 vatų. Jei jūsų telefonas palaiko belaidį įkrovimą – šis produktas kaip tik jums!

Remax/RM-C05/3

Bet kokia telefono padėtis

Remax RM-C05 naudoti paprasta ir intuityvi. Jo įrengimas visai nesudėtingas. Laikiklis montuojamas ant galvos, kuri leidžia laisvai keisti telefono padėtį 360° kampu. Tai reiškia, kad vienu judesiu pastatysite jį į vertikalią arba horizontalią padėtį. Pasirinkimas yra jūsų!

Remax/RM-C05/4
Gamintojas Remax Vardas Elektrinis automobilio laikiklis Remax Modelis RM-C05 Spalva juodas Medžiaga ABS + kompiuteris Svoris 127 g Programa Telefonai su belaidžio įkrovimo palaikymu Įkrovimo prievadas USB-C Suderinamumas Telefonai, kurių matmenys yra 99 × 74 × 70 mm
Remax
047738