Choetech H061 stovo laikiklis nešiojamam kompiuteriui pilkas
Elektromobilio laikiklis Remax RM-C05 USB-C 15 W juoda

Elesense E1129 Monitor LED lempa su nuotolinio valdymo pulteliu juoda

61,50 €
Elesense
047571
Yra prekyboje

Elesense E1129 Monitor LED lempa su nuotolinio valdymo pulteliu (juoda)

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Elesense E1129 monitoriaus lempa su nuotolinio valdymo pulteliu (juoda)

Užtikrinkite optimalų apšvietimą dirbdami ar žaisdami žaidimus. Elesense E1129 monitoriaus lempa generuoja akims saugią šviesą, kuri neatsispindi nuo ekrano, nevargina akių ir netrikdo. Taip pat galite reguliuoti jo ryškumą ir spalvų temperatūrą (2700–6500 K). Komplekte taip pat yra USB-C laidas ir apskritas nuotolinio valdymo pultas, leidžiantis valdyti šviesą nuotoliniu būdu. Produktas suderinamas su 0,7–4,5 cm storio monitoriais.

Choetech/E1129/7 p>

Optimalus apšvietimas

Elesense monitoriaus lempa pravers tiek dirbant, tiek ilsintis. Dėl gerai apgalvoto dizaino jo generuojama šviesa krenta ant jūsų stalo – ji apšvies jūsų klaviatūrą ar nešiojamąjį kompiuterį, tuo pačiu neatsispindėdama nuo ekrano ir nešviesdama į akis. Įrenginys taip pat išsiskiria aukštu spalvų perteikimo indeksu (Ra > 95).

Choetech/E1129/4 p>

Pritaikykite šviesą pagal savo poreikius

Planuojate dirbti? O gal norite atsipalaiduoti po ilgos ir sudėtingos dienos? E1129 lempa suteiks jums optimalų apšvietimą kiekvienai progai! Gaminys leidžia reguliuoti šviesos ryškumą 12 žingsnių ir reguliuoti jos spalvos temperatūrą 12 žingsnių. Taip pat siūlo 3 apšvietimo režimus – darbo režimą, atsipalaidavimo režimą ir skaitymo režimą. Pritaikykite apšvietimą pagal savo poreikius ir mėgaukitės didesniu komfortu!

Choetech/E1129/6 p>

Patobulintas dizainas

Šviestuvas aprūpintas aukštos kokybės šviesos diodais – 45 iš jų skleidžia šiltą, o 45 – šaltą šviesą. Būtent tai leidžia pritaikyti apšvietimo parametrus pagal savo poreikius! Įrenginį taip pat labai lengva sumontuoti, jame yra guminės trinkelės, kurios neleidžia pažeisti monitoriaus ekrano. Gaminyje taip pat yra įmontuotas šviesos jutiklis.

Choetech/E1129/3 p>

Funkcinis nuotolinio valdymo pultas įtrauktas

Mėgaukitės dar patogesniu lempos valdymu. Komplekte yra apvalus nuotolinio valdymo pultas, kuris leis valdyti jį per atstumą. Pavyzdžiui, su jo pagalba galite reguliuoti šviesos ryškumą ir spalvos temperatūrą. Dabar viskas, ko jums reikia, visada po ranka! Tačiau tai dar ne viskas – vienu nuotolinio valdymo pulteliu galima valdyti daugiau lempų. Tokiu būdu jums nereikia nustatyti kiekvieno įrenginio atskirai! Pastaba: komplekte nėra nuotolinio valdymo pulto baterijų, todėl jas reikia įsigyti atskirai.

Choetech/E1129/8 p>

Dėžutėje

  • Monitoriaus lemputė
  • 2,4 G nuotolinio valdymo pultas
  • Atsvaras laikiklis
  • USB-C laidas
Prekės ženklas Elesense Modelis E1129 Spalva Juoda Šviesos šaltinis LED (45x šalta šviesa, 45x šilta šviesa) CRI Ra > 95 Spalvų temperatūra 2700–6500 K Lempos maitinimo šaltinis 5 V / 1,2 A USB-C Nuotolinio valdymo pulto maitinimo šaltinis 2 x AAA baterijos (nepridedamos) Šviesumas > 500 liuksų Belaidis ryšys RF 2,4 GHz Medžiaga Cinko lydinys + ABS / PC Svoris 0,9 kg
Elesense
047571