Išmanusis laikrodis Mibro Watch C2 Kreminės baltos spalvos
Išmanusis laikrodis Mibro Watch Lite 2

Išmanusis laikrodis Mibro Watch T1

52,00 €
Mibro
044139
Yra prekyboje
Išmanusis laikrodis Mibro Watch T1
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Išmanusis laikrodis „Mibro Watch T1“

Ieškote universalaus išmaniojo laikrodžio, kuris pravers kasdien? „Mibro Watch T1“ bus puikus pasirinkimas! Įrenginys leis patogiai skambinti (per Bluetooth) ir siūlo daug įdomių funkcijų, tokių kaip širdies ritmo ir miego stebėjimas, žadintuvas ir oras. Taip pat galima rinktis iš 20 sporto režimų, o patogų valdymą užtikrina spalvotas AMOLED ekranas.

1.jpg

Palaikykite ryšį

Priimkite skambučius iš išmaniojo laikrodžio ir patogiai kalbėkite telefonu. Jums nebereikia kaskart griebtis išmaniojo telefono! „Mibro Watch T1“ taip pat praneš apie gaunamas žinutes – jis suderinamas su tokiomis populiariomis programėlėmis kaip „Facebook“, „Twitter“, „WhatsApp“ ir „Instagram“. Nebereikia jaudintis, kad praleidote ką nors svarbaus!

2.jpg

Daug naudingų funkcijų

Pasinaudokite papildomomis išmaniojo laikrodžio funkcijomis ir palengvinkite savo gyvenimą. T1 leidžia nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir muzikos grotuvą, taip pat gali veikti kaip žadintuvas, laikmatis ir chronometras. Taip pat galite jį naudoti norėdami patikrinti orų prognozę. Taip pat yra netrukdymo režimas, ekrano užraktas ir funkcija, padedanti surasti išmanųjį laikrodį. Be to, įrenginys skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas ir dar daugiau.

8.jpg

Spalvotas AMOLED ekranas

Ryškūs, aiškūs vaizdai, puiki kokybė ir ryškios, sodrios spalvos – tai tik dalis išmaniojo laikrodžio AMOLED ekrano pranašumų. Būtent jo dėka galite mėgautis patogiu įrenginio valdymu! Ar norite pritaikyti jo išvaizdą pagal savo pageidavimus? Jokių problemų – pasirinkite vieną iš daugelio galimų ciferblatų dizainų arba naudokite išmanųjį telefoną, kad įkeltumėte mėgstamą nuotrauką.

9.jpg

Patobulintas dizainas

Išmanusis laikrodis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl puikiai atrodo ir yra labai patvarus. Prietaisas taip pat yra labai lengvas ir atsparus vandeniui 2 bankomatuose. Nereikia nuimti jo nuo riešo, kai nori nusiplauti rankas ar eiti į treniruotę! Papildomas laikrodžio privalumas – patogus naudoti ciferblatas, leidžiantis greitai perjungti jo ciferblatus.

4.jpg

Rūpinkitės savo sveikata naudodami „Mibro“

Dabar galite geriau pasirūpinti savo sveikata ir greitai reaguoti į nerimą keliančius simptomus. Išmanusis laikrodis aprūpintas nauju širdies ritmo jutikliu, kuris leidžia stebėti pulsą iki 24 valandų per parą. Prietaisas taip pat leidžia išmatuoti kraujo prisotinimą deguonimi. T1 modelis taip pat padės pagerinti naktinio poilsio kokybę. Tiesiog naudokite miego stebėjimo funkciją!

7.jpg

Galite rinktis iš 20 sporto režimų

Pasirinkite iš 20 galimų sporto režimų ir pasiekite vis geresnių rezultatų mėgstamoje sporto šakoje. Aerobika, pilvukai, šokinėjimas, joga, o gal važinėjimas dviračiu? Tikrai rasite kažką sau! Be to, išmanusis laikrodis automatiškai aptinka važiavimą. Kai baigsite treniruotę, įrenginys sugeneruos išsamią suvestinę, kurią galėsite peržiūrėti programėlėje ir pasidalinti su draugais (funkcija pasiekiama tik kai kuriuose režimuose).

3.jpg

Patvari baterija

Išmanusis laikrodis aprūpintas patvariu akumuliatoriumi ir mažai energijos vartojančiu lustu. Jis taip pat naudoja pažangų algoritmą, kuris optimizuoja jo veikimą. Dėl to visiškai įkrautas įrenginys gali tarnauti iki 7 dienų, kai naudojamas įprastai kasdien, arba iki 45 dienų budėjimo režimu (kai nenaudojamas arba prijungtas prie programėlės). T1 taip pat leidžia leisti muziką maždaug 5,5 valandos arba kalbėti telefonu apie 5 valandas.

5.jpg

Dėžutėje

  • Išmanusis laikrodis
  • Naudotojo vadovas
  • USB-A įkrovimo laidas su magnetine jungtimi
Prekės ženklas Mibro Vardas Mibro laikrodis T1 Modelis XPAW006 Matmenys 43,5 x 35 x 11,3 mm (be širdies ritmo jutiklio) Dirželio plotis 20 mm Dirželio ilgis 248 mm Svoris 51 g (įskaitant dirželį) Medžiaga Metalas + silikonas Ekranas 1,6 colio AMOLED HD Garsiakalbis Taip Mikrofonas Taip Veikimo laikas Maždaug 7 dienos (įprastas naudojimas) / apytiksl. 45 dienos (budėjimo režimas) Įkrovimo būdas Magnetinis kabelis Bluetooth 5,0 Jutikliai Optinis širdies ritmo jutiklis, SpO2 jutiklis, akselerometras Atsparumas vandeniui 2 bankomatai Programa Mibro Fit Palaikomos sistemos 5.0 ir naujesnės versijos „Android“, 10.0 ir naujesnės versijos „iOS“ (funkcijos gali skirtis priklausomai nuo išmaniojo laikrodžio modelio, išmaniojo telefono ir šalies) Palaikomos kalbos Supaprastinta kinų, tradicinė kinų, anglų, prancūzų, ispanų, portugalų, rusų, tajų, arabų, indoneziečių, vietnamiečių, turkų, vokiečių, italų, lenkų, persų. Atnaujinimai OTA
Mibro
044139