Išmanusis laikrodis Mibro Watch T1
Laidas iš USB į USB-C Mcdodo CA-1080 su ekranu 66 W 6 A 12 m juodas

Išmanusis laikrodis Mibro Watch Lite 2

69,90 €
Mibro
044141
Paskutinė prekė
Išmanusis laikrodis Mibro Watch Lite 2
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Išmanusis laikrodis „Mibro Watch Lite 2“

Mibro Watch Lite 2 yra universalus išmanusis laikrodis, kuris suteiks patogią prieigą prie pranešimų, leis skambinti ir padės pasirūpinti savo kūno rengyba. Jis siūlo 60 sporto režimų ir leidžia stebėti širdies ritmą ar miegą. Jis taip pat išsiskiria spalvotu AMOLED ekranu ir 2ATM atsparumu vandeniui. Įrenginys vienu įkrovimu veikia iki 12 dienų.

 

Palaikykite ryšį

Ar tau kas nors skambina? Jums nebereikės išimti išmaniojo telefono iš rankinės ar kišenės. Dabar galite atsiliepti telefonu iš išmaniojo laikrodžio! Ar esate užsiėmęs ir norite perskambinti vėliau? Tai irgi ne bėda – Watch Lite 2 leis greitai atmesti skambutį ir išsiųsti vieną iš numatytųjų paruoštų žinučių. Dabar viskas, ko jums reikia, yra po ranka!

 

Patobulintas dizainas

Mėgaukitės naudojimo patogumu. Išmanusis laikrodis yra išskirtinai lengvas ir patogus, o jo apyrankė pagaminta iš minkštos, liečiamos odos. Be to, metalinis korpusas užtikrina jo patvarumą ir atsparumą pažeidimams. Tuo pačiu metu prietaisas atrodo tikrai gerai – jis gali puikiai papildyti jūsų kasdienį stilių. Jis taip pat išsiskiria 2ATM atsparumu vandeniui – jo neišgąsdins prakaitas, lietus ar purslai! Komplekte taip pat yra silikoninis dirželis.

 

AMOLED spalvotas ekranas

Išmaniajame laikrodyje integruotas AMOLED ekranas užtikrina aiškius vaizdus ir ryškias spalvas net esant atšiauriam apšvietimui. „Watch Lite 2“ taip pat palaiko „Always on Display“, todėl galite bet kada patikrinti esamą laiką, nespausdami jokių mygtukų. Norite pakeisti ekrano išvaizdą? Jokių problemų – rinkitės iš daugybės galimų ratukų ir 3 meniu dizainų.

 

Efektyvus veikimas

Už sklandų ir efektyvų išmaniojo laikrodžio veikimą atsakingas naujoviškas dviejų branduolių lustas. Pamirškite mikčiojimą ar vėlavimą! Prietaisas taip pat išsiskiria mažu energijos suvartojimu, o tai reiškia ilgą jo veikimo laiką. Papildomas „Watch Lite 2“ modelio pranašumas yra 2.5D GPU modulis.

 

Darbo laikas iki 12 dienų

Dėl ilgai veikiančios baterijos išmanusis laikrodis išsiskiria ilgu veikimo laiku. Įprastai naudojant kasdien, vienu įkrovimu galite naudoti iki 12 dienų. Įjungus pagrindinį režimą (be programos ryšio), įrenginys veikia apie 60 dienų. „Watch Lite 2“ taip pat leidžia leisti muziką maždaug 7,5 valandos arba skambinti maždaug 8 valandas.

 

Rūpinimasis savo sveikata

Kontroliuokite savo sveikatą ir pakankamai greitai reaguokite į nerimą keliančius simptomus. Išmanusis laikrodis gali matuoti širdies ritmą 24 valandas per parą, jo pagalba taip pat galite pasitikrinti kraujo prisotinimą deguonimi. Taip pat verta dėmesio miego stebėjimo funkcija – jos dėka pagerinsite savo naktinio poilsio kokybę. „Watch Lite 2“ modelis taip pat bus naudingas kaip mėnesinių kalendorius. Taip pat matuojamas streso lygis ir atliekami atpalaiduojantys kvėpavimo pratimai.

 

Galite rinktis iš 60 sporto režimų

Pasiekite vis geresnių rezultatų mėgstamoje sporto šakoje arba išbandykite ką nors naujo. Išmanusis laikrodis „Watch Lite 2“ padės pasirūpinti fizine forma! Jis skaičiuoja sudegintas kalorijas, matuoja nuvažiuotus atstumus ir siūlo iki 60 sporto režimų, tokių kaip bėgimas, važiavimas dviračiu ar praleidimas. Ar baigei dar vieną treniruotę? Pasidalykite jos santrauka su draugais!

 

Papildomos funkcijos

Tai dar nesibaigia išmaniojo laikrodžio galimybės. Be kita ko, įrenginyje yra kalendorius, laikmatis, chronometras ir skaičiuotuvas. Jis taip pat puikiai veiks kaip žadintuvas ir leis nuotoliniu būdu valdyti muzikos grotuvą ar išmaniojo telefono kamerą. Taip pat galite jį naudoti norėdami patikrinti orą. Taip pat yra energijos taupymo režimas, ekrano užraktas, įrenginio apsauga slaptažodžiu, parinktis netrukdyti ir funkcija, padedanti rasti laikrodį. „Watch Lite 2“ taip pat primins, kad reikia judėti.

 

Dėžutėje

  • Išmanusis laikrodis (su odiniu dirželiu)
  • Silikono dirželis
  • Naudotojo vadovas
  • USB-A įkrovimo laidas su magnetine jungtimi

Specifikacija:

Prekės ženklas Mibro Vardas Mibro Watch Lite 2 Modelis XPAW1011 Matmenys Φ44,7 mm, storis: 11,2 mm (be širdies ritmo jutiklio) Dirželio plotis 22 mm Dirželio ilgis Iki 248 mm Svoris 54,2 g (odinis dirželis), 53,8 g (silikono dirželis) Medžiaga Metalas + (PA + GF) + silikonas / oda Ekranas 1,3 colio AMOLED HD Garsiakalbis Taip Mikrofonas Taip Veikimo laikas Iki 12 dienų (kasdienis naudojimas) / iki 60 dienų (pagrindiniu režimu) Įkrovimo būdas Magnetinė jungtis Bluetooth versija 5.1 Jutikliai Optinis širdies ritmo jutiklis, SpO2 jutiklis, akselerometras Atsparumas vandeniui 2 bankomatai Programa Mibro Fit Palaikomos sistemos 5.0 ir naujesnės versijos „Android“, 10.0 ir naujesnės versijos „iOS“ (funkcijos gali skirtis priklausomai nuo išmaniojo laikrodžio modelio, išmaniojo telefono ir šalies) Palaikomos kalbos Supaprastinta kinų, tradicinė kinų, anglų, japonų, korėjiečių, prancūzų, ispanų, portugalų, rusų, tajų, arabų, graikų, vietnamiečių, turkų, vokiečių, italų, olandų, hebrajų, lenkų, indoneziečių. Atnaujinimai OTA
Mibro
044141