Baseus DeepDive vandeniui atsparus dėklas baltas
APEXEL APL-T18ZJ 18X fotoaparato objektyvas su trikoju juodas

Smart Visual Ear-Clean strypas Bebird R1 juodas

26,00 €
Bebird
065287
Yra prekyboje
Smart Visual Ear-Clean strypas Bebird R1 juodas
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Bebird R1 ausų valymo otoskopas su fotoaparatu (juodas).

Užtikrinkite visišką saugumą nuodugniai valydami ausis. Bebird R1 otoskopas turi endoskopinę kamerą, kurioje naudojamas CMOS jutiklis ir palaiko 8 MP HD skiriamąją gebą, todėl galite mėgautis ausies kanalo vaizdu iš specialios programos, kad išvengtumėte žalos priežiūros metu. Wi-Fi lustas yra atsakingas už stabilų ryšį, o silikono antgalis garantuoja saugų naudojimą. Be to, LED foninis apšvietimas leidžia lengvai atlikti įprastą valymą. Pridedama įvairių priedų, kurie pagerina įrenginio funkcionalumą.

1.jpg

Įžvalga į ausies vidų

Įeikite į šiuolaikinės priežiūros erą ir pasirūpinkite savo ausimis su Bebird. R1 otoskope yra kamera, palaikanti 800 vatų HD skiriamąją gebą, todėl gaunami aukštos kokybės vaizdai, todėl galite nuodugniai išanalizuoti ausies kanalo vidų ir tiksliai pašalinti ausų sierą be pavojaus sugadinti. Speciali programėlė bebird, kurią galima rasti App Store ir Google Play parduotuvėse, leidžia žiūrėti fotoaparato vaizdus realiu laiku. Dėl aukščiausios klasės Wi-Fi lusto ryšys visada yra stabilus, o valymo procesas vyksta sklandžiai. Be to, 6 ašių giroskopas garantuoja patikimą vaizdo stabilizavimą, o 20 kadrų per sekundę greitis leidžia sklandžiai stebėti ausies kanalo vidų.

5.jpg

LED foninis apšvietimas

Bebird R1 otoskope yra bešešėlis LED lempa, kurioje yra 6 šviesos diodai, skleidžiantys šaltą šviesą. Tai leidžia laisvai tyrinėti ausies vidų ir įsitikinti, kad valydami nepraleisite nė vienos dalies. Apšvietimas kartu su aukščiausios klasės kamera taip pat leidžia pažvelgti į smulkiausias detales ir struktūrą ausies viduje.

7.jpg

Saugu naudoti

Pridedamas ausų šaukštas pagamintas iš minkšto ir odai nekenksmingo silikono, atitinkančio griežtus maisto kokybės reikalavimus. Suapvalinta Q formos konstrukcija leidžia lengvai valyti ausį, o tai užtikrina saugų naudojimą. Be to, neslidi prietaiso konstrukcija pašalina riziką, kad ranka paslys ir susižeis ausis. Taip pat rasite praktiškus, keičiamus priedus, todėl Bebird R1 otoskopą higieniškai gali naudoti keli žmonės.

3.jpg

Galinga įkraunama baterija

Dėl 180 mAh akumuliatoriaus Bebird R1 otoskopas vienu įkrovimu gali veikti 70 minučių. Laikas, kurio reikia įkrauti, yra tik viena valanda. Dėl to galite mėgautis visapusiška ausų priežiūra ir nereikės dažnai įkrauti įrenginio.

4.jpg

Įtraukta:

  • Otoskopas su fotoaparatu
  • Ausų šaukštelis
  • Medvilninis ausų tamponas
  • Įkrovimo laidas
  • Sandėliavimo vamzdelis

 

GamintojasBebirdModelisR1< th>Pikseliai8 megapikseliaiObjektyvo skersmuo3,5 mmOptimalus židinio nuotolis12–15 mmGiroskopas6 ašiųVaizdo perdavimo greitis20 kadrų per sekundęVaizdo jutiklisCMOS Darbinis dažnis2,4 GHzTinklo standartasIEEE 802.11b/g/nAkumuliatoriaus talpa180 mAhVeikimo laikasapie 70 minučių td>Įkrovimo laikasapie 60 minučiųDarbo temperatūranuo -10 iki 45°CĮvesties parametraiDC5V 0,5AMetros svoris th>13 gSpalvaJuoda
Bebird
065287