Plokščias UTP CAT6 Vention IBABL RJ45 Ethernet tinklo kabelis 1000Mbps 10m juodas
UTP CAT6 Vention IBEBG RJ45 Ethernet tinklo kabelis 1000Mbps 15m juodas

Kabelis USB 20 A į Micro USB Vention COLBI 3A 3m juodas

4,00 €
Vention
056225
Yra prekyboje

Kabelis USB 2.0 A į Micro USB Vention COLBI 3A 3m juodas

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Vencijos COLBI USB 2.0 į Micro-B 3A laidas (3 A, 3 m, juodas)

Vention laidas ne tik užtikrina momentinį 3 A įkrovimą, bet ir duomenų perdavimą 480 Mbps greičiu. Jis taip pat palaiko įvairius greito įkrovimo protokolus. Tuo pačiu jis yra tvirtas, todėl tarnaus jums ilgai.

Vention/COLBI/1

Stulbinantis greitis

Negaiškite laiko laukdami, lažinkitės dėl Vention pasiūlymo ir sužinokite, kas yra tikrasis greitis. Su iki 3 amperų ir greito įkrovimo protokolų, tokių kaip „Huawei FCP“ ir „Qualcomm QC“, palaikymas, jūsų įrenginys bus paruoštas naudoti akimirksniu. O ką daryti, jei reikia skubiai perkelti failus? Jokiu problemu! 480 Mbps duomenų perdavimo greitis leis greitai perkelti failus.

Vention/COLBI/3

Apgalvoti sprendimai

Kuriant Vention kabelį buvo pasirūpinta kiekviena smulkmena. Dėl panaudotos kietos PVC medžiagos gaminys yra patvarus ir lankstus. Be to, jis sumaniai reguliuoja įkrovimo srovę, kad apsaugotų akumuliatoriaus būseną. Dėl to galite mėgautis ilgesniu įrenginių tarnavimo laiku ir našumu.

Vention/COLBI/2

Gamintojas Vencija Modelis COLBI Tipas USB 2.0 į Micro-B Dabartinis 3 A Duomenų perdavimo greitis 480 Mb/s Medžiaga PVC Ilgis 3 m Spalva juodas
Vention
056225