Nešiojamas monitorius Mobile Pixels Glance 16
Blitzwolf AS-22 garso stiprintuvas 45W Bluetooth 50 USB + nuotolinio valdymo pultas juodas

Plaukų džiovintuvas Soocas H5 sidabrinis

45,00 €
Soocas
041901
Yra prekyboje

Plaukų džiovintuvas Soocas H5 (sidabrinis)

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Plaukų džiovintuvas Soocas H5 (sidabrinis)

Anijoninis plaukų džiovintuvas SOOCAS H5 išsiskiria aptakiu dizainu, galingu 20 000 aps./min. varikliu, didele, iki 30 mln. neigiamų jonų koncentracija ir daugybe naudojimo būdų – pridedami priedai taip pat leis patogiai formuoti plaukus. Pažiūrėkite, ką galite gauti!

 

Visapusiška priežiūra

Jūsų plaukai gali būti sveikesni ir žvilgantys nei bet kada anksčiau. SOOCAS H5 švelniai juos išdžiovins, išliks elastingi ir lankstūs, pagerins statiškumą ir apsaugo nuo galiukų skilinėjimo ir susiraukšlėjimo. Atsisveikinkite su garbanomis, statinėmis problemomis ir blankia, nepatrauklia spalva – su H5 jūsų plaukai taps blizgūs, glotnūs ir atrodys puikiai!

 

4 darbo režimai

SOOCAS džiovintuvas leidžia dirbti 4 režimais. Jo pagalba išdžiovinsite plaukus greita arba lėta šilto oro srove. Taip pat galite pasirinkti natūralaus vėjo gūsio variantą. Dėl cirkuliacijos režimo prietaisas 5 sekundes išdžiūsta karštai, o po to 3 sekundes šaltas, todėl greitai išsausinate, tačiau gaivina plaukus, kurių apimtis jus džiugins. Laisvai perjunkite režimus ir pritaikykite džiovintuvą pagal savo poreikius – netrukus džiaugsitės sveikais, lygiais plaukais.

 

Greita, efektyvu, praktiška

Galingas variklis, 6 ventiliatoriaus mentės ir spiralinė oro išleidimo angos konstrukcija prisideda prie efektyvaus džiovintuvo veikimo. Jis taip pat siūlo iki 1800 vatų išėjimo galią. Po daugybės „Soocas“ laboratorijos tyrimų buvo nustatyta, kad ši vertė užtikrina greitą, efektyvų ir tolygų džiovinimą be garbanos. Prietaisai, veikiantys 1000 vatų galia, negarantuoja veiksmingo džiovinimo. Kita vertus, tie, kurie siūlo 2200 vatų galią, sausina plaukus. Todėl Soocas siūlo patikrintus sprendimus, kurie garantuoja geriausius rezultatus. Pamirškite apie tai, kad jūsų plaukai gali patekti į žalingą, nuosėdas kenkiantį karštą orą. Naudojant H5, jūsų plaukai visada bus puikios būklės.

 

Anijonų galia

Tegul milijonai neigiamų jonų pasirūpina jūsų išvaizda. Dėl didelės anijonų koncentracijos jūsų plaukai taps glotnūs, žvilgantys ir drėkinami. Su SOOCAS H5 taip pat pamiršite išsišakojusius plaukų galiukus. Pasinaudokite nepaprasta neigiamų jonų galia ir mėgaukitės gražia šukuosena.

 

Naudingi priedai

Plaukų džiovintuve H5 yra praktiški priedai, kurie palengvins prietaiso naudojimą ir leis efektyviai formuoti plaukus. 360° reguliuojamas koncentratorius leis patogiai formuoti plaukus taip, kaip norite.

 

Visiška apsauga

SOOCAS jus saugos. Dvigubas tinklelis atskiria plaukus nuo ventiliatoriaus ir sumažina susipynimo riziką. Dvisluoksnė koncentratoriaus izoliacija užtikrina, kad jums negresia nusideginti. Oro temperatūra tolygiai pakyla, kad sumažėtų pavojus pažeisti plaukus, o esant galimam perkaitimui, prietaisas automatiškai išsijungs. Taigi jums nereikia nieko bijoti – su SOOCAS galite pasikliauti patogia ir saugia plaukų priežiūra.

 

Naudojimo patogumas

H5 turi ilgą, 1,7 metro laidą. Jums nebereikės džiovinti plaukų vienoje nepatogioje padėtyje – per trumpa virvelė jūsų nevaržys. Patogiai naudokite džiovintuvą taip, kaip norite. Prietaisu taip pat labai paprasta naudotis. Vienu mygtuku įjungiate, o kitu nustatote greitį. Ant korpuso esantys šviesos diodai suteiks informaciją apie esamą veikimo režimą. Visa tai leidžia lengvai ir patogiai valdyti džiovyklę H5.

 

Puikus dizainas

Džiovintuvas puikiai telpa rankoje, yra itin patogus ir lengvas – sveria vos 510 g, tai yra tiek pat, kiek įprastas vandens butelis. Pamirškite apie sunkius prietaisus, dėl kurių plaukų džiovinimas yra sunkus ir varginantis iššūkis. H5 taip pat išsiskiria stilingu, futuristiniu dizainu, kuris 2018 m. Vokietijoje buvo pripažintas „iF Design Award“ apdovanojimu. Modelis yra dviejų spalvų – klasikinės sidabrinės ir šiek tiek drąsesnės raudonos. Pasirinkite sau tinkamiausią džiovintuvą ir mėgaukitės funkcionaliu, bet elegantišku prietaisu, kuris pasirūpins jūsų plaukais.

 

Įtraukta

  • džiovyklė
  • koncentratorius

Specifikacija:

Gamintojas Soocas Modelis H5 Spalva Sidabras Galia 1800 W Maksimalus greitis 20 000 aps./min. Funkcijos Šiltas oras / šaltas oras / jonizacija Kabelio ilgis 1,7 metro
Soocas
041901