Sonic dantų šepetėlis Soocas D3 rožinis
Plaukų džiovintuvas su jonizacijaLaifen Swift SE Special baltas

Greitas plaukų džiovintuvas Soocas Nova A1 baltas

96,50 €
Soocas
053336
Yra prekyboje

Greitas plaukų džiovintuvas Soocas Nova A1 (baltas)

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Plaukų džiovintuvas Soocas Nova A1 (baltas)

Sutrumpinkite rytinio pasiruošimo laiką ir pasiekite ilgalaikius stiliaus rezultatus. Soocas Nova A1 plaukų džiovintuvas palaiko 4 režimus ir veikimą bei 2 greičio lygius. Vėjo greitis siekia įspūdingą 62 m/s, todėl galite pasiekti greitų ir profesionalių rezultatų, nepaisant jūsų plaukų tipo. Prietaisas aprūpintas greitaeigiu bešepetiniu varikliu, kuris sukasi 11 000 aps./min. Be to, jis generuoja iki 200 milijonų neigiamų jonų, dėl kurių jūsų plaukai bus blizgūs ir švelnūs. Dėl pažangios temperatūros valdymo technologijos džiovykle naudotis visiškai saugu, o apie esamą temperatūrą informuoja spalvoti LED žiedai. Produktas yra itin lengvas – sveria tik 495 g, todėl galite jį naudoti neįtempdami riešo, o dėl tylaus veikimo galite be vargo išdžiovinti plaukus bet kuriuo metu.

12Soocas/Nova-A1- balta/9

Puikiai tinka bet kokio tipo plaukams

Soocas plaukų džiovintuvas siūlo iki 4 režimų, įskaitant šiltą, karštą, vėsų ir karštą bei vėsų cirkuliaciją. Taip pat yra 2 greičio lygiai. Taigi galite lengvai pritaikyti įrenginio veikimą pagal savo plaukų tipą ir esamus poreikius. Oro srautas siekia 15,5 l/s, o vėjo greitis siekia apie 62 m/s – dėl viso to Nova A1 modelis veikia net 3 kartus greičiau nei tradicinės džiovyklės. Be to, įrenginyje yra bešepetėlis variklis, užtikrinantis iki 11 000 aps./min., o tai reiškia patikimumą ir efektyvumą.

12Soocas/Nova-A1- balta/5

Rezultatai, kurie džiugina

Leiskite save nustebinti, kaip gerai gali atrodyti jūsų plaukai. Nova A1 generuoja net 200 milijonų neigiamų jonų, kad pagerintų plaukų tekstūrą ir struktūrą. Nuo šiol jų žvynai bus glotnūs ir tolygiai išsidėstę, tad su perdėto garbanojimo problema galėsite atsisveikinti. Mėgaukitės žvilgančiais ir tobulai suformuotais plaukais be jokių kompromisų!

12Soocas/Nova-A1- balta/4

Komfortas ir saugumas

Džiovintuvo veikimo metu skleidžiamo triukšmo lygis neviršija 58 dB. Tai reiškia, kad galite bet kada išdžiovinti plaukus nesijaudindami, kad netrukdysite kitiems namų ūkio nariams. Be to, NTC sistema matuoja šilumos lygį 100 kartų per sekundę, garantuodama optimalias veikimo sąlygas ir palaikydama žemesnę nei 75 ℃ temperatūrą. Kai temperatūra pakyla per aukšta, įrenginys automatiškai išsijungia, kad apsaugotų nuo perkaitimo. Informaciją apie esamą šilumos lygį suteikia spalvoti LED žiedai. Be to, gaminiui buvo suteikta 12 patentų ir jis išlaikė 174 testus prieš paleidimą, įrodančius jo aukštos kokybės veikimą.

12Soocas/Nova-A1- balta/8

Pridedami praktiški priedai.

Atraskite, kad galite išdžiovinti plaukus akimirksniu, nepaaukodami jų sveikatos. Džiovintuvas siūlo difuzorių, kuris tolygiai ir švelniai paskirsto oro srautą. Taip jis padalinamas į keturias mažesnes sroveles, leidžiančias tolygiai padengti didesnį plaukų plotą. Dėl to galėsite mėgautis efektyviu džiovinimu, o didelio karščio ir intensyvaus oro srauto įtaka konkrečioms vietoms sumažinama iki minimumo. Pakuotėje taip pat yra koncentratorius, kuris puikiai tinka ilgiems ir tiesiems plaukams. Pakuotėje taip pat yra sieninis laikiklis ir Velcro laidas.

12Soocas/Nova-A1- balta/1

Naudojimo patogumas

Soocas plaukų džiovintuvas sukurtas maksimaliam komfortui. Sutrumpintas antgalio ilgis, todėl laikyti įrenginį daug patogiau. Jo svoris neviršija 495 g (su maitinimo laidu) – todėl jums nereikės jaudintis dėl varginančio riešo skausmo. Variklio ir ventiliatoriaus mentės integravimas leido „Nova A1“ būti 80% mažesnis nei panašūs įrenginiai. Be to, keičiamas filtras neleidžia plaukams įsiurbti, o dėl lengvai nuimamo dizaino juos lengva valyti.

12Soocas/Nova-A1- balta/2

Įtraukta:

  • Plaukų džiovintuvas
  • Koncentratorius
  • Difuzorius
  • Sienos laikiklis
  • Velcro kabeliui
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Soocas Modelis Nova A1 Įtampa 220–240 V Dažnis 50–60 Hz Galia 1600 W Variklio greitis 11 000 aps./min. Garso lygis 58 dB Svoris 495 g (su maitinimo laidu) Spalva balta
Soocas
053336