Joyroom JR-14D8 skaidrus magnetinis dėklas iPhone 14 Pro Max 10 + 4 vnt NEMOKAMAI
Joyroom JR-14H6 skaidrus magnetinis dėklas iPhone 14 Pro 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

Joyroom JR-14H5 skaidrus magnetinis dėklas iPhone 14 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

130,20 €
Joyroom
044846Z
Yra prekyboje

Joyroom JR-14H5 skaidrus magnetinis dėklas iPhone 14, 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Joyroom JR-14H5 skaidrus magnetinis dėklas, skirtas iPhone 14

Ieškote patikimo „iPhone 14“ dėklo, kuris apsaugos jūsų telefoną beveik bet kokioje situacijoje? Joyroom dėklas skirtas jums! Jis užtikrins apsaugą nuo atsitiktinio nukritimo ant žemės ar iškilimų. Be to, jis visada atrodys įspūdingai, nes yra atsparus pageltimui ir dėmėms. Nuo šiandien galite mėgautis apsaugotu ir visada gražiai atrodančiu telefonu!

Patikima apsauga

Joyroom JR-14H5 dėklas garantuos patikimą jūsų išmaniojo telefono apsaugą. Jo nebebaugins atsitiktiniai smūgiai ar kritimai ant žemės, nes 4 korpuso kampai buvo papildomai sustiprinti. Be to, dar didesnei ekrano ir kamerų apsaugai aksesuaro kraštai yra pastorinti, o nugarėlė, pagaminta iš kokybiškų medžiagų, yra atspari įbrėžimams.

Įtaisyti magnetai

Jūsų patogumui dėkle yra 38 stiprūs magnetai. Dėl to jums nereikės jaudintis, kad jį numesite ir sugadinsite. Taip pat be problemų galite naudoti maitinimo blokus su indukciniu įkrovimu, magnetiniais laikikliais arba belaidžiais įkrovikliais.

Išskirtinė kokybė

Joyroom dėklas taip pat yra išskirtinės kokybės. Jis buvo sukurtas atsižvelgiant į jūsų išmaniojo telefono saugumą, todėl pagamintas iš patvarios TPU medžiagos, atsparios įbrėžimams ir nešvariems pirštų atspaudams. Be to, jis puikiai tiks jūsų telefonui ir visada atrodys stilingai, nes korpusas pasižymi dideliu atsparumu pageltimui.

Specifikacija:

Prodiuseris Joyroom Modelis JR-14H5 Medžiaga TPU Suderinamumas iPhone 14
Joyroom
044846Z