Joyroom JR-14H5 skaidrus magnetinis dėklas iPhone 14 10 + 4 vnt NEMOKAMAI
Joyroom JR-14H7 skaidrus magnetinis dėklas iPhone 14 Plus 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

Joyroom JR-14H6 skaidrus magnetinis dėklas iPhone 14 Pro 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

107,80 €
Joyroom
044847Z
Yra prekyboje

Joyroom JR-14H6 skaidrus magnetinis dėklas iPhone 14 Pro, 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Joyroom skaidrus magnetinis dėklas JR-14H6, skirtas iPhone 14 Pro

Norite, kad „iPhone 14 Pro“ būtų saugus beveik bet kokioje situacijoje? Rinkitės Joyroom magnetinį dėklą, kuris garantuos Jūsų išmaniojo telefono apsaugą. Jo nebebaugins atsitiktiniai kritimai ant žemės ar iškilimai. Be to, jis visada atrodys stilingai, nes yra atsparus pageltimui ir purvui.

Išskirtinė apsauga

Joyroom JR-14H6 dėklas apsaugos jūsų telefoną beveik bet kurioje situacijoje. Nereikia jaudintis dėl atsitiktinių kritimų ir iškilimų, nes keturi jo kampai buvo papildomai sustiprinti. Negana to, kad ekranas ir kameros taip pat būtų tinkamai apsaugoti, pastorinti korpuso kraštai. Joyroom taip pat reiškia atsparumą įbrėžimams ir nešvariems pirštų atspaudams. Nuo šiandien jūsų išmanusis telefonas bus saugus visais lygmenimis!

Įtaisyti magnetai

Kad Joyroom dėklas būtų dar malonesnis, jame yra 38 stiprūs magnetai. Dėl šios priežasties jums nebereikia jaudintis, kad numessite ir sugadinsite savo telefoną. Be to, galite lengvai naudoti magnetinius laikiklius, maitinimo blokus su indukciniu įkrovimu ir belaidžius įkroviklius.

Puiki kokybė

Joyroom dėklas išsiskiria puikia kokybe. Jis pagamintas iš patvarios TPU medžiagos, kad jūsų išmanusis telefonas būtų kuo geriau apsaugotas. Ši medžiaga yra atspari įbrėžimams ir nešvariems pirštų atspaudams. Be to, dėklas puikiai tiks iPhone 14 Pro ir visada atrodys stilingai, nes yra atsparus pageltimui.

Specifikacija:

Prodiuseris Joyroom Modelis JR-14H6 Medžiaga TPU Suderinamumas iPhone 14 Pro
Joyroom
044847Z