Joyroom JR-14H6 skaidrus magnetinis dėklas iPhone 14 Pro 10 + 4 vnt NEMOKAMAI
Dėklas Joyroom JR-14Q1 skirtas Apple iPhone 14 61 juodas 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

Joyroom JR-14H7 skaidrus magnetinis dėklas iPhone 14 Plus 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

130,20 €
Joyroom
044848Z
Yra prekyboje

Joyroom JR-14H7 skaidrus magnetinis dėklas iPhone 14 Plus, 10 + 4 vnt NEMOKAMAI

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Joyroom skaidrus magnetinis dėklas JR-14H7, skirtas iPhone 14 Plus

Reikia patikimos „iPhone 14 Plus“ apsaugos? Jums puikiai tiks Joyroom JR-14H7 magnetinis dėklas. Tai garantuos jūsų telefono saugumą beveik bet kokioje situacijoje. Jūsų nebebaugins atsitiktiniai kritimai ar iškilimai. Be to, jis visada atrodys stilingai, nes korpusas atsparus pageltimui ir nešvariems pirštų atspaudams.

Patikima apsauga

Dėl „Joyroom“ dėklo jūsų išmaniajame telefone daugiau nelaimingų atsitikimų nebus. Jis užtikrins saugumą nuo atsitiktinių kritimų ar smūgių, nes keturi jo kampai buvo papildomai sustiprinti. Negana to, ekranas ir kamera bus apsaugoti pastorintais kraštais. Šis dėklas taip pat garantuoja atsparumą įbrėžimams ir nešvariems pirštų atspaudams, todėl jūsų iPhone visada atrodys nepriekaištingai.

Įtaisyti magnetai

Dar patogesniam naudojimui Joyroom dėklas turi iki 38 stiprių magnetų. Dėl to jums nereikės jaudintis, kad netyčia jį sugadinsite nukritę. Taip pat galite naudoti belaidžius įkroviklius, magnetinius laikiklius arba maitinimo blokus su indukciniu įkrovimu.

Išskirtinė kokybė

Joyroom JR-14H7 dėklas išsiskiria puikia kokybe. Jis pagamintas iš tvirtos ir patvarios TPU medžiagos. Jis atsparus įbrėžimams ir nešvariems pirštų atspaudams, todėl dėklas visada atrodys stilingai. Nuo šiandien jūsų išmanusis telefonas bus visiškai saugus!

Specifikacija:

Prodiuseris Joyroom Modelis JR-14H7 Medžiaga TPU Suderinamumas iPhone 14 Plus
Joyroom
044848Z